26 27

Laurențiu Reghecampf a dat vestea cea mare: e tătic. Antrenorul a postat și prima fotografie cu bebelușul

La prima oră a dimineții, Laurențiu Reghecampf a dat vestea cea mare pe contul său de socializare, în care a anunțat că micuțul Liam a venit pe lume. „Astăzi dimineața s-a născut Liam frățiorul vostru! Va iubește tata„, a fost anunţul făcut de fostul soț al Anamariei Prodan.

Antrenorul nu-și dorește decât ca el și iubita lui să fie sănătoși, pentru că de fericirea lor va avea grijă el. „Este femeia lângă care simt că sunt iubit. Mă împlinește. O voi proteja pe Corina de toate atacurile, îmi voi proteja familia”, spunea Reghe în urmă cu câteva luni.

Ce i-a urat Anamaria Prodan

La scurt timp după ce aflarea veștii, fosta soție, Anamaria Prodan a dat și o primă declarație. Impresara i-a transmis doar gânduri bune atât lui cât și copilului și să-l întreacă pe Cristi Borcea.

Citește și  Ce dramă trăiește fiul Elenei Ionescu

“Îl felicit pe Reghe pentru copil. Îi doresc să fie sănătos, să fie bine. Și lui să aibă putere, să mai facă copii, cât mai mulți, atâtia câți își va dori el. Să îl întreacă pe Cristi Borcea chiar, să aibă mai mulți”, a spus Anamaria Prodan.

Este criza bărbatului când îşi caută amante, când face copii în afara căsniciei, este cumplit

Cu doar câteva zile în urmă însă, Anamaria Prodan n-a putut să reziste și l-a atacat dur pe antrenorul Craiovei. „Acolo sunt mai multe probleme. Dacă nu e linişte, nu e profesionalism… Sunt mai multe.

E un subiect pe care nu l-aş discuta, pentru că totul porneşte de la antrenor. Îmi pare foarte rău, pentru că Laurenţiu Reghecampf este un antrenor incredibil de bun, cu un potenţial fantastic. Cât timp a stat lângă familia lui, cât a stat lângă noi, l-a ajutat enorm. Am fost acolo lângă el secundă după secundă.

Citește și  De ce nu s-a căsătorit Raluca Arvat cu tatăl copilului său

Este criza bărbatului când îşi caută amante, când face copii în afara căsniciei, este cumplit. Toate astea se reflectă pe meserie. Eu cred că da (n.r. – poate fi schimbat Reghecampf), pentru că se pierd bani atunci când se pierd trofee. Eu am fost şi în poziţia patronului. Nu ţi-e uşor să scoţi bani din buzunar şi să vezi că pierzi tot.

Probabil că va fi schimbare, e soarta fiecărui antrenor. Nu zic asta că e vorba de Reghe, sau de Mourinho. Când ratezi toate trofeele.. Să dea Dumnezeu să îl ţină, pentru că cine ştie, în momentul ăsta, ce se întâmplă cu el. Să dea Dumnezeu să îi vină mintea la cap şi să înţeleagă că meseria merge mână în mână. Dacă l-ai scrântit, e gata”, a spus Anamaria Prodan.

Citește și  Pepe și Yasmine Ody s-au căsătorit în secret. Primele declarații ale artistului