26 27

Laurențiu Reghecampf și-a sters tatuajul cu numele Anamariei Prodan. Cu ce a înlocuit desenul de pe mână

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au fost căsătoriți vreme de peste 15 ani de zile. În 2022, cei doi au decis că este timpul să meargă pe drumuri diferite, însă nu fără scandaluri. Acum, fiecare din ei are propriul drum în viață.

După ce Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au trecut printr-un divorț cu scandal, acum, antrenorul pare că nici nu mai vrea să mai audă de impresară.

Atât Anamaria, cât și Reghecampf își tatuaseră numele celuilalt, însă, ulterior, și-au acoperit inscripțiiile de pe piele.

Pe vremea când erau căsătoriți, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au decis să își celebreze iubirea prin intermediul unui tatuaj.

Mai exact, impresara și-a tatuat chipul antrenorului român alături de ceilalți membrii ai familiei, fiul lor și cele două fete din prima căsnicie. Laurențiu Reghecampf, la rândul lui, și-a tatuat numele impresarei pe braț.

Citește și  Mesajul de adio scris de bărbatul care a intrat intenționat într-un TIR, pe E85

Reghe și-a șters tatuajul cu numele Anamariei Prodan de pe antebraț.

Din imaginile recente postate de Reghe, se poate vedea clar, cum numele fostei soții a fost acoperit cu un tatuaj tribal.

Anamaria Prodan a fost cea care și-a sters prima tatuajul cu chipul lui Reghecampf chiar dacă a jurat că nu va face acest lucru niciodată.

Ea a postat pe rețelele sociale o fotografie cu spatele său în care se poate vedea că fața antrenorului român a fost acoperită de un vultur.

„Nu m-am gândit ce voi face cu tatuajele pe care le am. Întâi să termin cu divorțul, apoi o să văd ce fac legat de tatuajele cu Reghe. Se pot scoate, le pot acoper.

Voi vedea eu ce fac cu ele. Pentru mine, pentru copii, pentru familie, pentru prieteni, e dezamăgirea vieții”, a declarat impresara înainte de a șterge tatuajul.

Anamaria Prodan, un nou atac la adresa lui Laurențiu Reghecampf: „Datoria lui de părinte este full-time”

Cunoscuta impresară de fotbaliști a povestit ce lecții prețioase de viață au avut de învățat copiii ei de pe urma divorțului dintre ea și Laurențiu Reghecampf. Anamaria Prodan nu a ratat ocazia și a lansat un nou atac la adresa fostului ei soț, despre care spune că nu participă nici măcar financiar la creșterea copiilor.

„Bebe este foarte bine, el va pleca la M.G. Academy, secțiunea fotbal. Sper să fie așa cum am gândit-o noi, chiar dacă uite chestiile astea încă le gândesc pe termen lung, pentru că e normal când vine vorba de cariera copiilor, trebuie să mi le fac așa pe termen lung, pentru că sunt singură, nu mai e nimeni lângă mine. Nici nu mă ajută financiar sau altfel altcineva”, a declarat Anamaria Prodan.

„Copiii au rămas la mine toți trei, câteodată și Luca, tot copilul meu, dar este copilul fostului meu soț din prima căsătorie. Ei sunt copiii mei, vor rămâne toată viața.

Am încercat să le explic că au avut o lecție de învățat și ei, viața le-a predat o lecție grea, prin care băieții amândoi, și Luca și Bebeto trebuie să învețe că familia este sfântă, se respectă până la capăt, copiii se cresc nu pe bucăți sau pe ani și pentru totdeauna și datoria lui de părinte este una fără ore, este non-stop, full-time”, a mai adăugat Anamaria Prodan.