Lavinia Pârva a devenit femeie de afaceri. Și-a deschis magazin de haine

Pentru că situația de pe întreaga planetă nu e tocmai bună, cântăreții au început să se reprofileze. Soția lui Ștefan Bănică a devenit femeie de afaceri și și-a deschis magazin de haine.

Și-a deschis magazin de haine împreună cu fosta iubită a lui Syda. Lavinia Pârva e fericită și speră că hăinuțele ei vor începe să fie tot mai căutate.

Lavinia Pârva a devenit femeie de afaceri. Și-a deschis magazin de haine

Lipsa concertelor le-a făcut pe vedetele României să încerce și altceva. Astfel, soția lui Ștefan Bănică și-a deschis magazin de haine. Deocamdată online, dar dacă totul va decurge cum speră, e posibil să se extindă.

„Fiind atașată de outfit-urile confortabile și de calitate, simțindu-mă comod învăluită în țesături delicate de bumbac, am ales să construiesc o linie vestimentară versatilă, practică și îndrăzneață totodată. Și, pentru că mereu am simțit că frumusețea înseamnă simplitate, această linie se adresează femeilor cu personalitate, care aleg simplitatea și bunul gust.

lavinia parva

Pentru că mă consider o persoană pretențioasă în ceea ce privește vestimentația mea, nu mi-a fost facil să găsesc articole cu care să rezonez zilnic. Astfel, am început să caut un atelier de croitorie și am conceput prima colecția a brandului Lavinia Shop”, a spus Lavinia Pârva. Dar nu este singură în afaceri, ci îi este alături buna sa prietenă, Maria Grigoriu, fosta iubită a lui Syda.

Modelul este chiar Lavinia

Și pentru că a optat doar pentru haine de calitate, prețurile nu sunt pentru orice buzunar. Potrivit click.ro, o pereche de pantaloni costă în jur de200 de lei, iar o rochiță poate depăși suma de 300 de lei. Cele mai scumpe par treningurile, care sunt de sezon. Și pentru că arată excelent după ce a născut, Lavinia a ales să fie și model.

„Magazinul online este disponibil pentru voi. Alege ținuta care te reprezintă!”, a spus Lavinia pe pagina de facebook. În ceea ce îl privește pe Ștefan Bănică, acesta se ocupă tot mai intens ca jurat la X Factor. Pe de altă parte, și Bianca Drăgușanu are atelier vestimentar din 2014, iar Anda Adam s-a specializat pe costume de baie.

 

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.