26 27

Lavinia Pârva: Lui Alex îi place să cânte cu tati, la pian

Anul trecut în luna mai, Ștefan Bănică și Lavinia Pârva au trăit un moment unic: au devenit părinți. La doar un an, artista spune că micuțului îi place să cânte la pian, cu tati.

Invitată în platoul emisiunii Vorbește lumea, Lavinia Pârva a declarat că fiului său îi place să cânte la pian, cu tati.

Lavinia Pârva: Lui Alex îi place să cânte cu tati, la pian

Cu puțin timp în urmă, invitată la PRTV, Lavinia Pârva a mărturisit despre cum i-a schimbat viața sarcina. „Este genul de copil bombă cu ceas. O am pe mama alături. (…) În mare parte, de când s-a născut Alexandru, este alături de mine. Am timp să lucrez. Dar da, în mare parte stau cu el. Nu vreau să pierd nimic. Multe lucruri le fac de acasă. Am găsit o fabrică foarte aproape de mine care face aceste hăinuțe pe care eu le-am gândit.

stefan banica

Sunt într-o perioadă foarte frumoasă. Sunt foarte fericită cu Alexandru. Este altceva. Doarme noaptea, da. Ziua mă solicită foarte mult, dar îmi face plăcere pentru că intru cumva în lumea lui și mă simt extraordinar de bine. Mă inspiră foarte mult Alexandru. Am făcut acest nou proiect pentru că, după cum bine știți, în timpul sarcinii eu am luat foarte multe kg. (…) Am plecat să fac cumpărături. Nu am găsit nimic să mi se potrivească, să-mi placă. Am făcut mai multe ținute care au avut succes la prietenele mele. (…) Este un lucru care-mi place”, a dezvăluit Lavinia.

Citește și  Andreea Marin a declarat război kilogramelor în plus

Micuțul seamănă cu Ștefan

Cu cine seamănă cel mai mult micuțul Alexandru? Se pare că e leit Ștefan Bănică când era copil.  „De dormit doarme, de mâncat mănâncă, uneori mai face și mofturi. E mofturos, da. Îi place foarte mult să se joace cu aspiratorul, să dea cu mătura. Are o ureche muzicală foarte bună. E și normal pentru că a ascultat muzică de când era în burtică. Îi place să cânte cu tati la pian și îi place chitara. Este un copil foarte vesel. (…) Seamănă cu tati, da, când era el mic, comparând pozele”. Ștefan Bănică mai are doi copii, Radu Ștefan din relația cu Camelia Constantinescu și Violeta, rezultată din cel de-al doilea mariaj cu Andreea Marin.