Lavinia Pârva nu mai poartă verighetă. Ce s-a întâmplat între brunetă și Ștefan Bănică?

Nimic nu arăta că ar fi probleme în căsnicia Laviniei Pârva cu Ștefan Bănică. Doar că aceasta nu mai poartă verighetă. Să fie vorba oare de probleme între cei doi artiști?

Relația dintre Lavinia Pârva și Ștefan Bănică părea închegată, iar cei doi arătau că se iubesc din în ce mai mult. Doar că Lavinia nu mai poartă verighetă.

Lavinia Pârva nu mai poartă verighetă. Ce s-a întâmplat între brunetă și Ștefan Bănică?

Potrivit ciao.ro, cu puțin timp în urmă, soția lui Ștefan Bănică a fost văzută la plimbare, lângă un parc din București. Vedeta a atras privirile tuturor cu o ținută lejeră dar care îi venea ca turnată, dovadă că postura de mămică îi priește.

Ineditul constă în faptul că bruneta nu mai poartă verighetă. Să fi început oare problemele între cei doi și bruneta a luat o primă decizie? Cântăreața nu părea deloc deranjată de acest lucru și avea mare grijă de micuțul său pe care nu l-a scăpat din priviri. Soția lui Ștefan Bănică arată parcă din ce în ce mai bine. Cu mult sport și o dietă alimentară corectă, aceasta a reușit să dea jos aproape 30 de kilograme pe care le-a acumulat în timpul sarcinii.

andreea marin, violeta si alexandru

Artistul are doar vorbe de laudă pentru soția sa

Cu doar o lună în urmă, Ștefan Bănică a postat pe un site de socializare o fotografie cu Loredana Groza, colega sa de la X Factor. Fanii au început imediat să facă tot felul de comentarii, dar unul dintre acestea l-a făcut pe artist să se enerveze. ‘Și pițipoanca aia de nevastă-ta a apelat la același chirurg estetician? Seamănă tot mai tare cu Andreea Tonciu.’, a fost comentariul care i-a schimbat starea cântărețului. Enervat peste măsură, acesta a ripostat imediat: ”Prostia, nesimțirea și mârlănia nu au ce căuta pe pagina mea! Marș afară”.  Fiul inegalabilului actor Ștefan Bănică spune că are o relație foarte bună cu ceilalți copii, Violeta și Alexandru.

„Sunt minunați toți trei și îmi umplu sufletul de bucurie. Ștefan și Violeta au știut să se adapteze și să-l facă pe Alexandru să se simtă iubit. Iar Lavinia, pentru ei doi, este cea mai bună prietenă. Am o familie mare și frumoasă. Mi-am dat seama că fiecare experiență este unică și irepetabilă”, a declarat artistul.

 

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.