Leo de la Strehaia e dat uitării. Dana Criminala și-a refăcut viața

Chiar dacă i-a fost nevastă cu acte în regulă, Dana Criminala a uitat de prințul țiganilor, Leo de la Strehaia. Aceasta și-a refăcut viața.

După ani buni de certuri și împăcări, Dana Criminala și-a refăcut viața. Fosta soție a lui Leo, Anca de la Strehaia, a plecat și ea.

Leo de la Strehaia e dat uitării. Dana Criminala și-a refăcut viața

Ani buni Leo și Dana au încercat să aibă relația mult visată, dar totul s-a spulberat. Fără prea multe explicații, bruneta l-a părăsit pe Leo și nu i-a mai dat prințului țiganilor nici o șansă. Potrivit wowbiz.ro, Patroana, mama lui Leo a pus punctul pe I.

”Merge la salon, că are bani acum. A găsit pe altul acum, pe la care vine mobilele. E reprezentantul ăla care vinde mobilă. Acum mănâncă banii de pe ăla, că tu nu mai ai bani”, a spus Patroana. De fapt, aceasta a spus că Dana Criminala are un amant, pentru că în prezent nu e divorțată legal de Leo.

anca de la strehaia

Nici cu Anca nu i-a mai mers

Când s-a văzut pus într-o asemenea situație, și Leo a început să dea din casă. Mai mult, acesta a fost șocat când bruneta nu i-a mai permis să se apropie de ea. ”M-a părăsit, și-a luat casă și nici nu mă mai lasă să ma apropii de ea. Și-a luat casă, la Pitești, de peste 100.000 de euro, stă cu Renata acolo și nu mai vrea să mă vadă. Nu am făcut nimic rău, pe cuvânt…”, explică Leo de la Strehaia.

A crezut atunci că se poate întoarce la prima sa soție, Anca, dar nici aceasta nu l-a vrut. Pentru că l-a tot refuzat iar prințul țiganilor nu a înțeles, Anca și-a luat toate hainele și s-a întors la părinții ei. ”Uite ce praf e aici. Anca nu era în stare de nimic, nu era în stare Anca să facă și ea curat. Mulțumim lui Dumnezeu că a plecat Anca din casă după ce am făcut judecata țigănească, și-a luat bagajul, și-a luat tot și a plecat la maică-sa. Îmi pare rău de ea că a plecat la taică-su, dar îmi pare bine pentru mine, că mi-a dat casa înapoi”, susține Leo.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.