Leo de la Strehaia, părăsit și de fosta soție, Anca

După ce Dana Criminala l-a lăsat cu ochii în soare, Leo de la Strehaia a sperat că se va împăca cu Anca. Dar acesta a fost părăsit și de fosta soție.

Dacă pe vremuri femeile roiau în jurul lui, Leo de la Strehaia a ajuns la capătul puterilor. După ce Dana Criminala a divorțat de el, acum a fost părăsit și de fosta soție, Anca.

Leo de la Strehaia, părăsit și de fosta soție, Anca

Câțiva ani Leo de la Strehaia și Dana Criminala s-au jucat de-a șoarecele cu pisica. Supărată că nu e bărbatul la care a visat, acesta a divorțat și și-a văzut de treaba ei. În aceste condiții, Prințul Țiganilor a sperat că se va împăca cu Anca, fosta nevastă. Dar a fost părăsit și de ea. Mai mult, Anca i-a dat și casa înapoi și a plecat la părinți. Leo a făcut anunțul pe vlogul său: ”Mi-a dat casa înapoi, ea a plecat la ta-su! Mi-a lăsat-o mie și lui Albinuța (nepoata lui Leo de la Strehaia). (…) Anca a plecat de unde a venit, se duce la mă-sa! Voi fi singur în această casă, eu cu nepoțica mea, Albinuța”.

Citește și  Cine este noul șef al clanului Duduianu

leo

Îmi pare bine pentru că mi-a dat casa înapoi

Mai mult, Leo spune că Anca nu a fost nici o nevastă bună, nici o gospodină desăvârșită: ”Uite ce praf e aici. Anca nu era în stare de nimic, nu era în stare Anca să facă și ea curat. (…) Mulțumim lui Dumnezeu că a plecat Anca din casă după ce am făcut judecata țigănească, și-a luat bagajul, și-a luat tot și a plecat la maică-sa.

Îmi pare rău de ea că a plecat la taică-su, dar îmi pare bine pentru mine, că mi-a dat casa înapoi”. În ceea ce o privește pe Dana Criminala, aceasta nu îi mai permite nici măcar să se apropie de ea: ”M-a părăsit, și-a luat casă și nici nu mă mai lasă să ma apropii de ea. Și-a luat casă, la Pitești, de peste 100.000 de euro, stă cu Renata acolo și nu mai vrea să mă vadă. Nu am făcut nimic rău, pe cuvânt…”.

Citește și  Adelina Pestrițu a renunțat la vacanță. Motivul este unul extrem de serios

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.