Liderul AUR, George Simion a început să împartă invitațiile la nuntă

El a început deja să dea invitațiile pentru nuntă și spune că îi așteaptă la petrecere pe toți românii. Are însă o singură condiție: să poarte cămașa tradițională.

Petrecerea va avea loc la un resort din Oveselu

Pentru cel mai frumos eveniment din viața lui, care va avea loc pe data de 27 august, Simion a ales și un loc pe măsură. E vorba de o locație exclusivistă din comuna Măciuca, un resort din Oveselu, județul Vâlcea.

“Aștept toți românii să se bucure alături de mine. Cea mai mare bucurie pentru mine e dacă veți fi prezenți. Să veniți în cămașă populară!”, a spus George Simion, în urmă cu ceva timp. Cazarea pentru o singură noapte costă 1000 de lei, dar liderul AUR  nu se uită la bani când are o asemenea frumusețe lângă el.

Va avea mai multe perechi de nași

În ceea ce privește cântăreții care vor cânta, el a ales spuma, așa că vor veni să-i încânte pe invitați Theo Rose, Carmen Șerban și Taraful de la Vărbilău. “Toți artiștii care ne sunt prieteni: taraful lui Tudorel Pană, nepot al vestitului violonist, sper să reușească, dar are o nuntă, Furdui Iancu, Theo Rose, Taraful de la Vărbilău, Ionel Tudorache pentru doamna Kovesi,”, a declarat George Simion la România TV. Politicianul spune că va avea mai multe perechi de nași.

Mireasa are doar 24 de ani

Ilinca Munteanu, partenera lui George Simion are doar 24 de ani și susține că nu vrea să audă de politică. “Viitoarea doamnă Simion are 24 de ani și s-a amuzat teribil de toate variantele de soții inventate de presă. Stă departe de politică, ceea ce sperăm să facă și actualele partide ale sistemului din 2024 încolo”, a scris George Simion pe pagina sa de Facebook.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata