Lidia Buble are un nou iubit? A uitat un detaliu foarte important într-o fotografie

Vedeta e înnebunită să fie dusă în fața altarului, iar până atunci se mai distrează puțin.

Recent, Lidia a postat mai multe fotografii din Grecia, locul unde a plecat în vacanță și spune că abia acum a descoperit frumusețile. Printre aceste poze s-a ascuns și una în care apare mâna unui domn. Să o fi postat oare cântăreața fără să-și dea seama sau în viața ei a apărut cineva și nu vrea să spună încă?

Vreau să mă bucur de această vacanță

„Am revenit în Grecia după niște ani buni. Prima dată am venit când aveam vreo 14 ani (…) Nu am avut timp să vizitez. Apoi am mai venit o dată, dar nici atunci nu am avut cum, am stat foarte puțin.

Acum m-am reîntors și sunt atât de fericită că sunt aici. Este prima mea vacanță din vara asta, am să încerc să profit de fiecare clipă la maxim. Vreau să mă bucur de această vacanță.”, a spus vedeta pe contul său de socializare.

Citește și  Adelina Pestrițu a renunțat la vacanță. Motivul este unul extrem de serios

Fascinată de Johnny Deep

Până va veni bărbatul care să o facă fericită în totalitate, Lidia a mărturisit că e fascinată de Johnny Deep și s-a rugat cerului să câștige procesul cu fosta soție.

„Am făcut și o postare pe profilul meu de Instagram, legat de treaba asta. Nu pot decât să mă bucur că feblețea vieții mele a ieșit învingător. Știam. M-am rugat: „Doamne, trimite Tu armata ta de îngeri să fie totul bine!” Chiar mă bucur mult. Bineînțeles că m-am uitat. Sunt cu ochii pe el în continuare”, a dezvăluit Lidia Buble

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata