Lidia Buble, invitată la Neața cu Răzvan și Dani: ‘’Locuim împreună’’

Lidia Buble a fost invitată în platoul emisiunii ”Neatza cu Răzvan și Dani” pentru a vorbi despre ultima melodie lansată, ‘’Ochii ăia verzi’’. Interviul nu a fost realizat de Răzvan Simion, ci de Dani Oțil care a luat-o la întrebări pe cântăreața Buble.

În timpul schimbului de replici dintre fosta lui Răzvan și Dani , această a spus că încă mai locuiește împreună cu Răzvan, deși închiriase o altă casă după ce lanțul de iubire s-a rupt.

Când a venit vorba despre melodia pe care avea să o prezinte în emisiune, Lidia a spus că mesajul piesei este legat de o  „relație neîmplinită”. Precizarea cântăreței nu a părut să fie pe placul lui Răzvan, iar Dani Oțil a încercat să-i ia apărarea colegului de platou, zicând ironic: ”Îți cam priește viața după…. pandemie”.

Atunci, Lidia Buble a răspuns că, într-adevăr, îi este foarte bine și  este cu adevărat fericită, adăgând: ‘’Mă intimidezi foarte tare în această dimineață”. A urmat un moment destul de ridicol, o pauză de câteva secunde, după care Dani a preluat frâiele discuției și a întrebat-o pe Lidia Buble:

”Eu te intimidez? Suntem doar doi prezentatori că dacă eram mai mulți, era mai ușor. Vrei să-ți pună altcineva întrebările?”, a fost reacția lui Dani Oțil, referindu-se, subtil, la colegul lui. Atunci, Lidia Buble a spus, râzând că nu asta vrea. Iar pentru a ieși din această situație, Dani le-a reamintit tuturor că tot el a făcut și interviul cu Mihaela Rădulescu, așa că se descurcă într-o astfel de situație… cu fostele.

Lidia Buble și Răzvan, s-au revăzut, de curând, în afară emisiunii, la filmările pentru cel mai nou videoclip al Lidiei, bărbatul fiind încă managerul cântăreței. Cu toate acestea, împăcarea pe care o așteaptă cei care îi îndrăgesc se lasă așteptată.  Despărțirea lor s-a întâmplat luna trecută și chiar prezentatorul a a fost cel care a anunțat ruptura. Răzvan a publicat, pe 7 iunie, un mesaj pe contul său de Instagram, pe care l-a șters la puțin timp după. Atunci, realizatorul TV a dat de ințeles că Lidia nu ar mai fi fericită lângă el și îi cere iertare pentru că el ar fi devenit insuficient și a mai spus că poate nu a oferit ceea ce ar fi trebuit, candva:

‘’De mâine vreau să o văd pe Lidia fericită, vreau să îi sclipească ochii din nou în razele soarelui, așa că îi redau libertatea. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat’’ a spus Razvan Simion.

Nu este exclus ca această calatorie a regasirii de sine să aiba la origine si micile neințelegeri care au avut loc de-a lungul timpului. Asta pentru că părinții Lidiei nu ar fi vrut să îl cunoască pe Simion și s-a speculat chiar și faptul că diferenta de vârsta nu e chiar pe placul familiei. Atunci, cantareata a mărturisit că tatăl ei, pastor la o biserica penticostala din Deva, nu le-a dat binecuvantarea si nu poate grabi lucrurile. Mai mult, Lidia spune că tatăl ei este o fire mai dură și vrea să cunoască alesul doar atunci când hotărăsc să meargă la altar. Altfel, nici gând.

Pe de altă parte,  din punct de vedere psihologic, atacurile pe care le-a primit Lidia Buble din partea internautilor este posibil să o fi destabilizat emoțional, într-o măsura sau alta. Asta, tinand cont de faptul că, de mai bine de cinci ani, cântareata primește aproape în fiecare zi mesaje ostile în mediul online, indiferent ce ar publica, deși afișează o atitudine prietenoasă și livrează conținut de interes din viața socioprofesională,  mai puțin din zona intimă. Cu toate acestea, Lidiei Buble i s-a reproșat adesea că „i-a spart casa lui Răzvan”, „că trăiește în concubinaj”, sau că „a lăsat doi copii fără tată”. Acestea sunt doar cateva dintre mesajele greu de digerat pe care le-a primit constant  Lidia Buble.

Mai mult decât atât, jignirile din mediul online s-au mutat și la părinții fetei, iar atunci ea a transmis că: ‘’Au fost foarte multe critici legate de relaţia mea cu Răzvan. Ai mei au foarte mare încredere în mine, însă. Ei ştiu ce au crescut acasă. Au început să-i deranjeze şi pe ei în momentul în care au început să-i sufoce cu tot felul de telefoane, scrisori şi poze. Atunci, da, nu le convenea. Pentru ei a fost greu pentru că sunt nişte oameni simpli, foarte credincioşi şi lor le place să stea aşa mai feriţi de viaţa asta de celebritate.

De foarte multe ori s-a sunat acasă la mine și mulți au încercat să-i provoace pe părinții mei. Ba chiar le vorbeau şi foarte urât despre mine ca perspoană. E limpede că orice părinte e afectat când copilul lui este bombordat din absolut toate părţile. Oamenii aceia spuneau doar lucruri de genul  «fata dumeavoastră a stricat casa, că şi-a băgat nasul unde nu-i fierbe oala», dar părinții și fraţii mei mă cunosc atât de bine încât ştiu foarte clar că nu aș fi în stare să fac vreun rău cuiva”, povestea Lidia Buble, în urmă cu ceva timp.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.