Lidia Buble l-a înșelat pe Răzvan Simion în timpul relației

Au apărut informații că Lidia Buble ar fi o aventură cu un alt bărbat în timpul relației cu matinalul de la Antena 1. L-a înșelat Lidia pe Răzvan Simion?

A avut oare Lidia Buble ochi pentru altcineva cât era cu Răzvan Simion? L-a înșelat cântăreața pe acesta?

Lidia Buble l-a înșelat pe Răzvan Simion în timpul relației

Se spune că niciodată nu iese fum fără foc. Mai nou, au apărut tot felul de informații legate de faptul că Lidia Buble l-a înșelat pe Răzvan Simion cât au fost împreună. Cu cine să fi avut aceasta o aventură? Potrivit cancan.ro, se pare că aceasta ar fi fost împreună cu fratele unei vedete de muzică ușoară, colegă de breaslă cu Lidia.

lidia

Cine este bărbatul care i-a luat mințile Lidiei Buble

Este vorba chiar de fratele celebrei cântărețe Elena Gheorghe, Costin. Sursele spun că cei doi ar fi avut o relație în 2019. Când au început cei doi povestea de iubire, nu știe nimeni, dar se spune că s-au iubit cu patimă. În plus, se spune că și sursa de inspirație pentru melodia ”Cu ochii verzi”, a fost tot Costin Gheorghe.

Cine e Costin Gheorghe

Pentru cei care nu își aminesc, Costin este unul dintre cei mai apreciați concurenți ai emisiunii-concurs ”Exatlon”. Acesta a divorțat acum doi ani și, ca orice bărbat, dornic de o relație. Așa că i-a căzut în plasă nimeni alta decât iubita lui Răzvan Simion. Să fie oare acesta principalul motiv pentru care blonda și prezentatorul s-au despărțit?

E greu de răspuns la o astfel de întrebare, însă în acest moment, Lidia Buble a ales alt drum, atât în carieră, cât și în viața personală. Cât privește o nouă relație pe care aceasta ar avea-o cu Cornel Ilie, liderul trupei Vunk și asta rămâne deocamdată o enigmă. Dar la cât de îndrăgostiți au arătat cei doi în videoclipul piesei pe care tocmai au lansat-o, nu se știe niciodată. Încurcate sunt căile showbizz-ului…

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.