Lidia Buble spune tot adevărul despre despărțirea de Răzvan Simion

Chiar dacă au trecut câteva luni de când nu mai sunt împreună, Lidia Buble nu l-a uitat pe matinalul de la Antena 1. Cântăreața spune tot adevărul.

De când nu mai e alături de Răzvan Simion, Lidia Buble pare că se relaxează. De curând, aceasta a spus tot adevărul despre despărțirea de el.

Lidia Buble spune tot adevărul despre despărțirea de Răzvan Simion

Este cunoscut faptul că Lidia Buble este tot timpul alături de fanii săi, cărora le spune tot ce face și prin ce sentimente trece. Potrivit wowbiz.ro, Lidia a tot postat diferite mesaje despre relația pe care a avut-o cu prezentatorul emisiunii Răzvan și Dani. „Divorțul este ok. Despărțirea este ok. Să o iei de la capăt este ok. Să treci peste este ok. Ce nu este ok este să rămâi undeva unde nu ești prețuit și apreciat.”, a scris Lidia într-un mesaj pe care recent l-a repostat.

Ce a spus prezentatorul atunci când cei doi s-au despărțit

Când au decis să nu mai fie împreună, cel care a anunțat fanii a fost chiar Răzvan. Acesta a declarat în urmă cu ceva timp că a hotărăt să o lase liberă pe iubita sa, pentru că nu mai este fericită lângă el.

Citește și  Răzvan Simion, alături de o brunetă misterioasă. Să fie oare noua iubire?

lidia si razvan

“Astăzi Lidia nu mai este fericită lângă mine. Îi cer iertare pentru că la un moment dat am devenit insuficient. Și mă iert și pe mine pentru că nu am mai avut ce să ofer când poate ar mai fi fost multe de oferit. De mâine vreau să o văd pe Lidia fericită, vreau să îi sclipească ochii din nou în razele soarelui, așa că îi redau libertatea. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat. Mă iert pe minte pentru tot ce am fost și pentru tot ce n-am fost… Suntem în continuare o echipa și construim proiectul muzical și în rest doi…foști iubiți…. actuali foarte buni prieteni. Am fost copil, am fost tânăr iar astăzi sunt înțelept.”, a scris Razvan pe contul de socializare.

Citește și  Cătălin Moroșanu e în culmea fericirii. A ajuns consilier județean la Galați

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.