Lidia Buble suferă după Răzvan Simion. Vedeta a făcut prima declarație după despărțire

Au fost împreună cinci ani și și-au spus adio. Lidia Buble a făcut prima declarație după despărțirea de Răzvan Simion.

A rupt tăcerea și a făcut prima declarație după despărțirea de Răzvan Simion. Blonda încă suferă după bărbatul pe care l-a iubit.

 Lidia Buble suferă după Răzvan Simion. Vedeta a făcut prima declarație după despărțire

Dacă Răzvan Simion a început deja să se afișeze cu o domnișoară brunetă, Lidia Buble suferă. Ea a făcut prima declarație după despărțirea de prezentator. Aceasta a postat câteva versuri din piesa pe care a lansat-o recent în colaborare cu Vunk.

Toată lumea spune că aceste cuvinte i se adresează lui Răzvan Simion. „Tu, numai tu, cel care mi-ai spulberat zâmbetul/ Ar fi bine să mi-l repari, că tot la el și tu tresari/ Nu mă juca pe degete,/ Sau du-te învârtindu-te!/ Cu o mână mă ții, cu alta mă-mpingi,/ O dată mă-nvii, o dată mă stingi./ O noapte mă ai, o noapte mă dai/ O dată m-adori și-apoi mă dobori…”, sunt câteva din versurile cântecului. „Da, eu, eu, eu, chiar eu, cea care te va cunoaște mereu, așteaptă curioasă în banca ei: oare acum ce mai vrei”, mai spune Lidia în melodie.

lidia buble

Mesaj trist pe Instagram

De asemenea, fosta iubită a lui Răzvan Simion a postat și un mesaj pe instagram în care declară că această piesă este, de fapt, o confesiune.  „Despre nehotararea ce se instalează în inima cuplurilor atunci când nimic nu a mai ramas de spus sau de trăit dar niciunul dintre ei nu poate lua o decizie. Vino… du-te, Lasa-mă și nu ma lăsa… un joc al emoților în care mulți se regăsesc. Îmi doream de mult timp o piesa de la @trupavunk…si uite ca am reușit în toamna asta să am o piesă ca o confesiune.”, a mărturisit Lidia. Totodată, cântăreața le-a spus admiratorilor săi că e extrem de fericită că piesa i-a fost deja redată la radio, fără să fi fost lansată.

„Dacă ați ști voi cât sunt de fericită… E pentru prima dată de când sunt eu în această industrie când o piesă îmi intră pe radio și nu este nici măcar lansată. Piesa asta cu Vunk mie îmi place foarte mult, simt piesa asta prin vene, îmi place de nu mai pot. Mai este foarte puțin și se lansează piesa, abia aștept. Tema clipului este diferită față de tot ce am făcut până acum, mă bucur foarte tare.”, a povestit Lidia Buble.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.