Lidia Buble vrea să devină mamă. Caută bărbatul potrivit

De când s-a despărțit de Răzvan Simion, Lidia Buble înflorește. Cu o carieră beton, aceasta spune că a venit momentul să devină mamă.

Simte nevoia unei familii și acum e pregătită să o aibă. Dar Lidia Buble își dorește mult și un copil, dar încă nu l-a găsit pe cel care să o facă fericită.

Lidia Buble vrea să devină mamă. Caută bărbatul potrivit

A trecut peste despărțirea de matinalul Răzvan Simion și e foarte liniștită. Vedeta are planuri mari de viitor și e din ce în ce mai pregătită pentru o nouă relație. Potrivit cancan.ro, Lidia Buble spune că își dorește mai mult ca oricând să devină mamă. Aceasta previne dintr-o familie numeroasă și un copil ar împlini-o deplin. Cântăreața nu mai suferă după Răzvan Simion și așteaptă să-i apară în cale bărbatul potrivit care să-i ofere familia pe care și-o dorește din tot sufletul.

Îl vrea înapoi pe Răzvan Simion?

Pe de altă parte, gura târgului spune că aceeași Lidia Buble l-ar vrea pe matinal înapoi. Cu doar o lună în urmă, aceasta a postat un videoclip unde rolul principal este întemeiat de fostul său iubit, Răzvan Simion. Aceasta a dat și explicații despre acest videoclip: Cel mai greu dar și cel mai frumos videoclip realizat vreodată.

Cum și-a anunțat Răzvan despărțirea de Lidia

Cu câteva luni în urmă, Răzvan Simion a postat un mesaj în care a explicat tuturor că se desparte de iubita sa. “O nouă călătorie… Sunt diferit astăzi pentru că am învățat să nu îi mai judec pe ceilalți și nici pe mine. Am învățat să îi iert pe ceilalți pt că mi au oferit prea mult ori prea puțin, dar mai ales să mă iert pe mine. Au fost ani în care m-am iubit prea puțin în timp ce primeam prea multă iubire cu care nu știam ce să fac.

Au fost ani în care m-am ferit de iubire ca de cel mai mare dușman. Au fost ani în care iubirea mi-a fost oxigen. Ce am învățat până acum despre iubire? Iubirea înseamnă dăruire, libertate emoționala. Înseamnă a vrea din suflet să îl vezi pe celălalt fericit. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat. Mă iert pe minte pt tot ce am fost și pt tot ce n-am fost… Suntem în continuare o echipă și construim proiectul musical. Și în rest doi…foști iubiți…. actuali foarte buni prieteni. Am fost copil, am fost tânăr, iar astăzi sunt înțelept”, a fost mesajul înduioșător al prezentatorului.

 

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.