Lili Sandu spune totul despre botezul băiețelului ei

Fosta participantă la Ferma vedetelor, frumoasa Lili Sandu și Silviu Țolu, au hotărât când va avea loc cel mai așteptat eveniment. Botezul băiețelului lor.

De când e mamă, Lili Sandu e cea mai fericită femeie. Vedeta spune acum totul despre botezul băiețelului.

Lili Sandu spune totul despre botezul băiețelului ei

Micuțul Thomas Jay le-a umplut viața celor doi părinți. Invitată în emisiunea Vorbește Lumea,  Lili Sandu le-a povestit lui Cove și Adelei Popescu ce planuri are pentru botezul micuțului lor. Lili și Silviu au vorbit deschis despre acest eveniment, afirmând că îl așteaptă cu sufletul la gură și numără zilele până atunci. “Botezul se va întâmpla cam în două sau trei săptămâni. Pentru noi este foarte importantă ceremonia în sine, nu neapărat petrecerea.

Ar fi și petrecerea importantă pentru că ne-am dori să fim cu toții prietenii,. Dar vrem să botezăm copilașul acum și la vara să facem petrecerea. Avem și nași, o să îi cunoașteți, abia aștept momentul acela.”, a declarat Lili Sandu, la ProTV.

llli sandu

Cu cine s-a iubit vedeta

Potrivit impact.ro, înainte de a deveni iubita fotomodelului Silviu Țolu, Lili Sandu a avut o poveste de dragost cu Șișu, de la formația La Familia. Ce-i drept, în acel moment, vedeta avea doar 19 ani și era doar o tânără inocentă. De asemenea, vedeta s-a iubit și cu Paul Panait de la Gaz pe foc iar în anul 2000 a făcut un cuplu cu Bogdan Stelea.

Cu acesta a fost chiar la un pas de căsătorie, dar din păcate cei doi și-au spus adio după șase ani. Ulterior, Lili Sandu a fost văzută cu Răzvan Fodor și ulterior cu Syda, fostul soț al Elenei Băseascu. Dar tot Lili Sandu a fost văzut la brațul a doi afaceriști celebri, Michele Nusco și Mark Chouraqui. În anul 2008, o veste cu totul ieșită din comun a șocat lumea showbizz-ului. În acea perioadă, Mihai Onilă, membrul trupei AxxA, a declarats că este norocosul alături de care Lili și-a început viața sexuală.

 

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.