Liviu Guță și Costi Ioniță s-au certat ca la ușa cortului

Doi dintre cei mai talentați artiști ai momentului, Liviu Guță și Costi Ioniță, s-au certat ca la ușa cortului.

Au uitat de bunele maniere și s-au certat ca la ușa cortului. Liviu Guță și Costi Ioniță au ajuns la cuțite.

Liviu Guță și Costi Ioniță s-au certat ca la ușa cortului

Lumea showbizz-ului este zguduită acum de un nou scandal. Liviu Guță și Costi Ioniță s-au certat ca la ușa cortului. Cei doi au avut un schimb dur de replici, iar Liviu i-a spus că a fost trișat financiar de Costi. La rândul lui, Costi a explicat că orice persoană care vrea să se folosească de studioul lui, trebuie să plătească.

”Să nu mai fim așa de frustrați și vă spun un singur lucru: Forță! Dar forță la muncă, nu la întins mâna”, a declarat Costi Ioniță. Imediat a venit și răspunsul lui Guță: ”Vreau să îi răspund lui Costi Ioniță la mesajul pe care l-a postat pe pagina lui de Facebook. (…) Vreau să îi transmit lui Costi că eu nu am făcut acel video ca să îmi dea ceva, ci pur și simplu m-a deranjat comportamentul lui. (…) Pe mine nu mă interesează banii, cât mă interesează atitudinea și aroganța de care dau dovadă, vedetismele astea”.

costi ionita

Eu știu cine face piesele tale

Dar Liviu Guță nu s-a oprit aici. I-a dat lovitura de grație lui Costi, menționând că în toate melodiile sale, acesta nu cântă. Mai mult, i-a explicat că a fost lansat de Adrian Minune: Vreau să fac o paranteză: dragi soliști, de acum când vreți să colaborați cu Costi, fac o glumă, vă rog frumos să vă luați generatoare cu voi în studio pentru ca nu cumva să plătiți curentul. O fi un curent Versace, Armani sau Gucci…

Cred că unor oameni au început să le cadă obrajii de la atâta obrăznicie. (…) Ești conștient că ce ai vorbit pe acel video este o aberație, este o prostie, este o inconștiență. În peisele pe care le cânți, eu nu te-am auzit cântând. Ți-o spun din tot sufletul, tu doar zici ”Costi Forță, Costi Forță”… Atât!

Felicitări pentru tot ce ai făcut și afară, în America sau unde ai fost, felicitări pentru ce faci în România, nu am nimic de obiectat, dar să aberezi în halul ăsta că trebuie plătit curentul, producția… În primul rând, tu nu ai lansat albumul ăsta, ci alții, tu doar ai încasat bani. (…) Eu știu cine face toate piesele tale, echipa din spatele tăpu, dar nu mă interesează pe mine. Dar am vrut să punctez pentru că mai nou te dai ce nu ești. (…) Eu am voce! Lansarea ta în muzică se datorează lui Adrian Minune”.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.