Liviu Teodorescu și-a cerut iubita în căsătorie

Unul dintre cei mai îndrăgiți artiști ai momentului, Liviu Teodorescu, și-a cerut iubita în căsătorie. Scena a fost filmată și postată pe pagina sa de Instagram.

E un bărbat fericit și super îndrăgostit. Și pentru că nu mai poate trăi fără jumătatea sa, Liviu Teodorescu și-a cerut iubita în căsătorie.

Liviu Teodorescu și-a cerut iubita în căsătorie

Iulia și Liviu Teodorescu sunt din ce în ce mai fericiți și au ales să-și unească destinele. Cântărețul și-a cerut iubita în căsătorie, dar într-un mod surprinzător. Și pentru ca totul să fie și mai emoționant, scena a fost filmată și postată pe pagina de Instagram. Azi e ziua ei. La Mulți Aaaani.

Am adus-o acasă, unde o aștepta toată lumea la un party surpriză. Apoi, le-am spus tuturor că am compus o piesă. Piesa era menită să facă loc momentului în care îi dau inelul. Stați până la final, o să vedeți că la un moment dat s-a prins din versuri ce se întâmplă, dar nu prea i-a venit să creadă. Te iubesc, @iulialu. Suntem împreună din liceu și, culmea, te iubesc azi și mai mult. ”, a scris Liviu Teodorescu pe pagina sa de Instagram.

Citește și  Ciorba de sfeclă roșie ca la Muntele Athos. Cel mai gustos preparat în Postul Crăciunului

liviu si iubita

Totul s-a întâmplat în familie

Liviu a decis ca momentul cererii în căsătorie să fie în familie, alături de cei dragi. La un moment dat, pe fundal s-a auzit o melodie nouă, ale cărei versuri spun totul.”Vrei să fii cea care mă va iubi o viață, la fel în fiecare zi / Vrei să fii?”. Atunci, Liviu  artistul a scot inelul și a îngenunchiat în fața iubitei sale. Întrebarea a fost adresată și prin versuri, însă Liviu Teodorescu a decis să mai întrebe și el încă o dată: ”Vrei să fii soția mea?”. Fără să stea mult pe gânduri, aceasta a spus da, cu ochii plini de lacrimi. Cu siguranță, nimeni nu va uita niciodată această scenă.

Cei doi se cunosc de când erau la liceu

Liviu Teodorescu și Iulia Iacob sunt împreună de pe băncile liceului și se iubesc mai mult ca niciodată. Cu puțin timp în urmă s-au mutat în casa lor, ba chiar au și pisici și au împărțit sarcinile pentru îngrijirea acestora.

Citește și  Cea mai mare familie din lume are 346 de membri

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.