26 27

Liviu Vârciu e pus pe fapte mari. Vrea să facă și a doua parte a filmului Zăpadă, Ceai și Dragoste și are nevoie de bani

I-a mers din plin cu filmul „Zăpadă, Ceai și Dragoste”, dar pentru a-l realiza și-a cheltuit toți banii. Așa că a acum a schimbat tactica și spune că vrea să atragă sponsori. În plus, își dorește să aibă în distribuția peliculei și două nume de la Hollywood.

„Am făcut un film foarte bun și sunt convins că voi aduce un aport celor ce se vor implica”

„Termin cu filmările în septembrie pentru emisiune. Atunci mă întorc și după voi decide ce fac cu filmul. Momentan am terminat scenariul și strâng bani pentru partea a doua.

Nu mai vreau să-l fac din banii mei. Am făcut un film foarte bun și sunt convins că voi aduce un aport celor ce se vor implica. N-am făcut încă niciun casting.

Citește și  E cu adevărat incredibil cum arăta Vlăduța Lupău înainte de intervențiile estetice. Nimeni nu o va recunoaște

liviu varciu botez

Dar o parte din actorii din primul film vor juca și în acesta, plus alții noi. Suntem în discuții avansate cu doi actori de la Hollywood. Le-a plăcut inconștiența mea de a face acel film cu banii mei și nu au pretenții financiare exagerate.

Am nevoie de bani ca să pot face și partea a treia, apoi, nu doar a doua

„Mai am nevoie cam de 250.000 de euro pentru aceasta. Prima parte am făcut-o cu banii noștri. Nu am luat nimic de la sponsori. Ne-am scos investiția. Ne-am plătit factura, dar nu prea au mai rămas.

Tocmai asta vreau acum, să fac niște bani la al doilea film. Nu am pierdut nimic cu primul film. Chiar îi mulțumesc publicului că au apreciat filmul. Dar am nevoie de bani ca să pot face și partea a treia, apoi, nu doar a doua.”, a mai spus Liviu Vârciu.