Liviu Vârciu, terorizat de războiul din Ucraina

Iată ce spune prezentatorul Liviu Vârciu despre această situație fără precedent.

Liviu Vârciu, terorizat de războiul din Ucraina

Simpaticul prezentator Liviu Vârciu e stresat de când a început războiul dintre Rusia și Ucraina. Vedeta și-a exprimat părerea privind acest dezastru și le-a amintit românilor cât de fericiți erau înainte. Totodată, Liviu i-a rugat pe fanii săi să se bucure de viață și să lase toate problemele deoparte.

La rândul său, marea artistă Marina Voica, născută în Rusia, a mărturisit că absolut nimic nu o mai leagă de țara lui Putin. Vedetei îi este teamă de ceea ce va urma, întrucât este de părere că România este condamnată pentru poziția ei geografică. „După ce că avem și Covid, asta ne mai lipsește! Au venit prea multe pe capul omenirii, poporul nu are nicio vină! Între război și pace trebuie să alegem pacea!”, a mărturisit doamna muzicii ușoare românești.

Gabriela Cristea nu vrea să plece din țară

De atacul Rusiei s-a speriat și Oana Roman care, alături de mulți prieteni și colaboratori au sărit în ajutorul refugiaților. Bruneta susține că este inimaginabil cum oamenii s-au culcat în pace și s-au trezit în război, iar acest lucru nu s-a mai întâmplat de 100 de ani.

O decizie importantă a luat și prezentatoarea Gabriela Cristea care nu știe cum să se mai liniștească de când a văzut ce se întâmplă în Ucraina. În casa vedetei s-a tot vorbit în ultima perioadă ce ar putea face dacă războiul ar ajunge și în România. Pentru că nu au pe nimeni în străinătate, alături de soțul ei, a hotărât să muncească până în ultima clipă, să-și facă datoria față de toată lumea și, cel mai important, să alunge panica.

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata