Loredana a exagerat cu operațiile estetice. Nu mai seamănă cu cea de altădată

Arată exemplar, dar a cam exagerat cu operațiile estetice. Cei care au văzut-o spun că nu mai seamănă cu cea de altădată.

A fost surprinsă pe litoral de paparazzi de la ciao.ro, la o narghilea și toți au rămas fără cuvinte când au văzut cum arată. Loredana a exagerat cu operațiile estetice.

Loredana a exagerat cu operațiile estetice. Nu mai seamănă cu cea de altădată

Este diva României, dar se pare că a cam exagerat cu operațiile estetice. Chiar dacă aceasta nu vrea să vorbească despre ele: „Secretul frumuseții nu stă în operații. Nu ne naștem perfecți, nimeni nu e. Trebuie să avem dorința de a fi mai frumoși și nu doar fizic. În fiecare zi meditez și mulțumesc pentru aceste daruri și pentru oamenii din viața mea.”. Pe de altă parte, specialiștii spun că aceasta ar avea atât rinoplastie, lifting mamar, acid hialuronic pentru buze şi botox pentru riduri. De asemenea, medicii spun că între timp că aceasta are și injecţii antirid cu botox, blefaroplastie, rinoplastie, şi din nou acid hialuronic în buze.

loredana groza

Cine este Loredana Groza

Una dintre cele mai îndrăgite și apreciate cântărețe Loredana Groza și-a început cariera la Onești. A debutat în 1988 cu albumul Bună seara iubito, o piesă care a devenit un hit. În 2002, aceasta a revoluționat piața muzicală când a reinterpretat melodii din perioada interbelică. În 2012 lansează piesa Apa alături de Cabron, care a avut un succes imens. Loredana Groza este căsătorită cu Andrei Boncea și are o fiică.

Fanii o compară cu Loredana Chivu

Și internauții au rămas fără cuvinte când au văzut cum arată Loredana Groza. Aceștia au spus că a început să semene din ce în ce mai mult Loredana Chivu. „Din păcate nu mai semeni cu tine! Ador vocea ta, respect dorința ta de a te păstra frumoasă, dar nu ești tu!”, a scris unul dintre urmăritorii de pe instagram. Cât privește silueta de viespe, aceasta spună că secretul constă în consumul unei căni cu apă caldă, dimineața, pe stomacul gol: „Dimineața beau, pe stomacul gol, o cană cu apă caldă. Am mâncat un iaurt și am pus în el niște semințe de in. Vă recomand și vouă, e foarte sățios”.

 

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.