Loredana Chivu a rămas fără mașina de lux

Zilele trecute, Loredana Chivu a avut o surpriză neplăcută. Blonda a rămas fără mașina de lux. Totul s-a întâmplat dintr-o confuzie.

Una dintre cele mai frumoase femei din showbizz-ul românesc, Loredana Chivu, a rămas fără mașina de lux. Care este motivul.

Loredana Chivu a rămas fără mașina de lux

Frumoasa blondină Loredana Chivu a rămas fără mașina de lux, în valoare de 90.000 de euro. Cum s-a întâmplat acest lucru? Inițial, aceasta i-a împrumutat fratelui ei, Răzvan Chivu, acesta urmând să ajungă la Focșani să se întâlnească cu o prietenă. Aceasta însă locuia cu o altă femeie care se vedea cu un bărbat ce avea alte două relații. Mai mult, bărbatul avea copii cu ambele tinere. Potrivit spynews.ro, una dintre tinere a văzut mesaje în telefonul prietenei lui Răzvan Chivu. În acel moment, cuprinsă de furie, tânăra a făcut un gest necugetat. A dat foc mașinii Loredanei Chivu. În aceste condiții, ea va trebui să plătească paguba pe care i-a făcut-o vedetei.

Citește și  Sinucidere în fața Ambasadei Rusiei. Bogdan Drăghici, președintele Asociației TATA, s-a incendiat și a intrat în gardul instituției

loredana chivu

Ce se va întâmpla cu tânăra care a incendiat automobilul

În scurt timp, la locul faptei au venit polițiștii care au deschis imediat dosar penal pentru distrugere. Organele legii spun că tânăra femeie a fost la cumpărat o sticlă cu combustibil de la o benzinărie. Fără să se gândească la consecințe, acesta a dat foc mașinii Loredanei Chivu.  Din nefericire nimeni nu o mai poate ajuta în acest moment. Tânăra va răspunde pentru fapta sa. Și pedeaspa e una la care nu s-ar fi așteptat niciodată. Conform legislației în vigoare aceasta riscă să stea în spatele gratiilor între 2 și 7 ani.

Loredana Chivu spune că acesta a fost planul lui Dumnezeu

Chiar dacă toată lumea se aștepta ca Loredana să turbeze de furie, aceasta nu a fost deloc afectată de situația creată. Aceasta a transmis însă un mesaj online și a precizat că acesta a fost planul lui Dumnezeu. În plus, blonda a menționat că în scurt timp își va cumpăra un alt bolid de lux. Poate chiar mai scump…

Citește și  În casa dumneavoastră trebuie să fie mereu liniște și armonie

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.