Loredana Groza, îndrăgostită de Ștefan Bănică

Unul dintre jurații emisiunii X Factor,  Loredana Groza, a făcut dezvăluiri incredibile. A fost îndrăgostită de Ștefan Bănică.

A avut o iubire secretă și abia acum despre cine este vorba. Loredana Groza a fost îndrăgostită de Ștefan Bănică.

stefan banica

Loredana Groza, îndrăgostită de Ștefan Bănică

I-a furat inima în momentul în care l-a văzut în filmul Liceenii. Atunci, Loredana Groza s-a îndrăgostit în secret de Ștefan Bănică. Și este pentru prima dată când diva a recunoscut așa ceva. „Îl văzusem în ”Liceenii”. Ne-au dus cu școala la cinema, la Onești și eram: ”Mamă”! Când a apărut ăsta pe ecran, eram cu colega mea de bancă și a început: ”Mamă! Fată, cine-i ăsta?!”. Nu ne venea să credem! Aveam 15 ani! El nu știa că eu eram terminată după el! Nu ți-am zis niciodată, acum îți zic!”, a declarat, emoționată, vedeta, potrivit clair.ro.

 

Care e secretul căsniciei fericite

Dar viața i-a adus Loredanei bărbatul care a făcut-o fericită, iar cei doi au acum 22 de ani căsnicie. Loredana a mărturisit care este secretul unei căsnicii împlinite pentru viva.ro. „Secretul e să nu fii gelos, să ai încredere, să îi lași spațiu mereu celui de lângă tine, să nu îl sufoci, să nu îl controlezi, și atunci când există acea încredere și acea relaxare, degajare, cred că relația nu e atât de solicitantă.

loredana groza

Suntem în showbiz amândoi, și atunci înțelegem problemele și putem să ne susținem reciproc”, a spus Loredana. Mai mult, decât atât, vedeta a spus că unul dintre motivele pentru care s-a căsătorit cu Andrei Boncea este faptul că nu a fost niciodată gelos. Chiar dacă este un producător de succes, lui Boncea nu îi place să apară în presă sau pe sticlă: “Suntem o echipă. Și asta nu de ieri, de azi.

Cred că în orice moment din viețile noastre profesionale ne-am sfătuit, ajutat și susținut. De la început, amândoi am zis că aşa e cel mai bine. Andrei e un tip foarte discret şi nu vrea să stea în lumina reflectoarelor. E suficient să fie o persoană în casă care să atragă atâtea bliţuri”.

 

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.