Loredana Groza trece prin clipe grele. Artista e în doliu și suferă cumplit

Loredana Groza a pierdut o ființă dragă și cu greu va putea să treacă peste acest moment greu.

Este vorba despre cățelușa sa, Laira, care să alături de familie de 15 ani și a fost un membru cu drepturi depline, adorat de toți. Din păcate, tot ce a încercat să facă vedeta a fost în zadar, iar prietena ei a trecut la cele veșnice.

Aproape 15 ani de devotament, loialitate, dragoste necondiționată…

“În dimineata asta am pierdut-o pe Laira, cainele meu iubit… Aproape 15 ani de devotament, loialitate, dragoste neconditionata.. Calități pe care putini oameni le mai au în zilele noastre..

Mi-a arătat dragoste in fiecare clipa, oricand era in preajma mea.. Laira a fost o mamă incredibilă, punand-o pe Nichita, fata ei si unicul pui întotdeauna inaintea ei.. Acum Nichi a rămas de una singura.. dar încă o mai caută să se joace cu ea..

Citește și  Dinu Iancu Sălăjanu este noul președinte al Consiliului Județean Sălaj

Mă rog pentru suflețelul tău să se odihnească în pace. Poate nu e o coincidență că ai plecat dintre noi într-o zi sfântă, de Ziua Crucii

Laira n-a fost un animal de companie a fost parte din familie. A fost mai mult decat un câine, avea sentimente de ființă umană! A fost o Regina.. My Queen Laira Sper să te întâlnesc din nou.. nu știu unde, nu știu când…

Mă rog pentru suflețelul tău să se odihnească în pace. Poate nu e o coincidență că ai plecat dintre noi într-o zi sfântă, de Ziua Crucii. Drum bun să ai spre Paradisul Cățeilor! O să ne fie așa dor.. e tare greu să-ți spun La Revedere Laira.. Dragoste eternă.”, a fost mesajul trist postat de Loredana Groza.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata