Loredana Groza trece prin clipe grele. Artista e în doliu și suferă cumplit

Loredana Groza a pierdut o ființă dragă și cu greu va putea să treacă peste acest moment greu.

Este vorba despre cățelușa sa, Laira, care să alături de familie de 15 ani și a fost un membru cu drepturi depline, adorat de toți. Din păcate, tot ce a încercat să facă vedeta a fost în zadar, iar prietena ei a trecut la cele veșnice.

Aproape 15 ani de devotament, loialitate, dragoste necondiționată…

“În dimineata asta am pierdut-o pe Laira, cainele meu iubit… Aproape 15 ani de devotament, loialitate, dragoste neconditionata.. Calități pe care putini oameni le mai au în zilele noastre..

Mi-a arătat dragoste in fiecare clipa, oricand era in preajma mea.. Laira a fost o mamă incredibilă, punand-o pe Nichita, fata ei si unicul pui întotdeauna inaintea ei.. Acum Nichi a rămas de una singura.. dar încă o mai caută să se joace cu ea..

Mă rog pentru suflețelul tău să se odihnească în pace. Poate nu e o coincidență că ai plecat dintre noi într-o zi sfântă, de Ziua Crucii

Laira n-a fost un animal de companie a fost parte din familie. A fost mai mult decat un câine, avea sentimente de ființă umană! A fost o Regina.. My Queen Laira Sper să te întâlnesc din nou.. nu știu unde, nu știu când…

Mă rog pentru suflețelul tău să se odihnească în pace. Poate nu e o coincidență că ai plecat dintre noi într-o zi sfântă, de Ziua Crucii. Drum bun să ai spre Paradisul Cățeilor! O să ne fie așa dor.. e tare greu să-ți spun La Revedere Laira.. Dragoste eternă.”, a fost mesajul trist postat de Loredana Groza.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata