Lovitură dură pentru Vica Blochina. Eden s-a mutat cu Victor Pițurcă și nu mai vrea să meargă acasă

Vica Blochina (47 de ani) nu trece prin cea mai bună perioadă din viaţa sa.

Surse din anturajul vedetei au dezvăluit recent că fiul ei a decis să se mute cu tatăl lui, Victor Pițurcă (66 de ani), în urmă cu două luni. Se pare că blondina suferă enorm din acest motiv şi încearcă să rezolve această situaţie.

Surse apropiate din anturajul Vicăi au dezvăluit faptul că blondina încearcă să se acomodeze cu situația în care se află. „Nu știu nimic de fiul Vicăi decât că este la tatăl lui. Ea nu vorbește cu nimeni despre acest subiect. Nimic, dar chiar nimic! Știu că se văd constant, vorbesc la telefon și cam atât. Băiatul o să locuiască de acum cu tatăl lui, el mai vine pe la ea, dar cam atât.

Vicăi îi este greu cu situația în care se află acum dar a asimilat totul și se adaptează din mers. Ea spune că îi este mai bine copilului acolo, așa zice ea, nu știu de ce a ajuns la concluzia asta. Nu justifică motivul, evită total subiectul”, a spus o persoană apropiată a Vicăi, potrivit Click.ro.

  • Pe lângă fiul pe care îl are alături de Vica Blochina, Victor Pițurcă mai are doi copii cu soția sa, Alex și Claudia.
Citește și  Connect-R spune tot adevărul despre relația cu Alex Velea. Sub nici o formă nu vrea să se împace cu el

Relația extraconjugală a lui Victor Pițurcă alături de Vica Blochina a început în anul 1995, iar în anul 2007 a venit pe lume băiețelul lor, care acum are vârsta de 16 ani.

Ce a spus Vică după Survivor:

Perioada asta de patru săptămâni, cât am stat în Dominicană, a fost cea mai lungă în care am fost departe de fiul meu. Și atunci când m-am întors și am realizat ce am acasă m-am gândit imediat că trebuie să învăț să mă bucur și mai mult de toate astea.

Când intri în acel proiect, e o trăire foarte intensă, dar egoistă. Acasă, la fiecare dintre noi, viața nu e așa. Am înțeles asta după cele patru săptămâni de concurs. Am fost ușor dezamăgită de rezultatul meu, fiindcă eu sunt obișnuită cu participări cu rezultate meritorii la emisiunile de tip reality-show. Am atins fie faza semifinalelor, fie pe cea a finalelor, așa cum s-a întâmplat fie la ‘Ferma vedetelor’, fie la ‘Asia Express’.

Acum a fost cu totul altceva. Am mulțumit pentru cele trăite, dar mi-a ajuns! Aceasta a fost ultima emisiune de acest gen la care mai merg. Nici pentru jumătate de milion de euro nu mai accept așa ceva! Mă culc foarte târziu și mă scol foarte târziu. Nu am reușit, încă, să revin la fusul orar de acasă. Și de fiecare dată când adorm, visez că sunt în junglă, că particip la Survivor și că mă lupt pentru nu știu ce! E un coșmar!”, a declarat Vica.