Lui Irinel Columbeanu nu îi e dor de viața de milionar

A ajuns de nerecunoscut, dar lui Irinel Columbeanu nu îi este dor de viața de milionar. Acesta a ajuns să-și piardă vila de la Izvorani, mașinile de lux dar și multe alte bunuri de valoare.

A pierdut tot ce a avut, dar nu îi e dor de viața de milionar. Acesta nu mai are nimic și locuiește acum într-un apartament cu două camere.

Lui Irinel Columbeanu nu îi e dor de viața de milionar

Potrivit protv.ro, Irinel Columbeanu, le-a povestit reporterilor de la Vorbește lumea despre cum a pierdut vila de Izvorani, dar și mașinile de lux și multe alte bunuri.  Acum el locuiește într-un apartament cu două camere și consideră că viața de acum este doar o încercare de la Dumnezeu. ”Cel mai important este că nu mi-am pierdut speranța”, a declarat Irinel Columbeanu.

Nu l-a interesat acumularea de avere

Totodată, Irinel Columbeanu a mărturisit că, deși a pierdut de 150 milioane de euro, ”nu l-a interesat niciodată acumularea de averi”. Deși recunoaște că ”sunt unele avantaje pe care le descoperi atunci când ești eliberat de grijile bănești.” El consideră că ”A fost frumos și poate că va mai fi. (…) Greutățile pe care viața le aruncă în calea oamenilor trebuie luate ca atare, efortul pentru a le depăși este cel care contează.

irinel columbeanu acum

Această perioadă reprezintă un test, pe care sper să o trec cu bine. Eu n-am pierdut nimic din ceea ce cred că este averea mea. Căci totul se află înăuntrul meu și niciodată nu am pus accent pe acumularea de averi. Oricum nu plecăm cu ele după noi, în cel mai bun caz, rămân copiilor. Bunurile pe care le-am pierdut, nu le-am pierdut, de fapt, ele m-au pierdut pe mine. Casa din Izvorani și terenurile din Ilfov au fost executate silit”, a spus Irinel Columbeanu în cadrul unei emisiuni TV.

Nu și-a pierdut speranța

Irinel Columbeanu spune că nu și-a pierdut deloc speranța și nu duce dorul vieții de altădată. ”Nu mi-e dor de viața aia, a fost frumos și poate că va mai fi. Cel mai important este că nu mi-am pierdut speranța. Am mai avut perioade de asta, nu m-am născut în vile sau mașini scumpe. Începuturile vieții mele au fost cam similare ca posibilități financiare. Cazul meu nu se mi se pare că este așa cenușă, nu este o situație plăcută, dar asta este”, a mai adăugat Irinel Columbeanu.

 

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.