Luna și despărțirea. Alexandra Stan și iubitul său și-au spus adio

Recent, frumoasa Alexandra Stan a postat porimele fotografii cu iubitul său. Azi, cei doi și-au spus adio.

Chiar dacă au avut o relație destul de scurtă, cei doi s-au iubit cu pasiune. Dar Alexandra Stan și iubitul său și-au spus adio.

Luna și despărțirea. Alexandra Stan și iubitul său și-au spus adio

La doar câteva zile după ce le-a arătat fanilor ce bărbat are lângă ea, Alexandra stan bine cu o veste bombă. Potrivit cancan.ro, s-a despărțit de iubitul său. Iar cântăreața suferă enorm în aceste momente.

„Oricât de clișeu pare, Universul lucrează pentru ca noi să putem ajunge la destinație, indiferent care ar fi aceasta. Chiar dacă eu sunt introspectivă și îmi place să studiez ce se întâmplă în jur, tind să mă atașez de oameni, locuri, mirosuri, sentimente, etc. Sunt totuși, om.

Așa că, ultima relație pe care am avut-o cu un bărbat, chiar dacă a fost cu adevărat eliberatoare și liberă, și deschisă, m-a lăsat cu inima frântă pentru că am făcut greșeala de a proiecta, de a visa, așa că m-am atașat din cauza așteptărilor de viitor”, a postat vedeta în mediul online.

Citește și  A uimit o lume întreagă. O fetiță de 7 ani este cel mai puternic copil

alexandra stan

„ Da, a fost frumos să visez alături de cineva și să îmi fac planuri de viitor”

Vedeta spune că a trăit momente pe care nu le va uita niciodată, dar din nefericire, toată povestea frumoasă s-a destrămat. „Pot să spun că ultimele 5 luni au fost de-a dreptul superbe, nebune. M-am simțit iubită, am călătorit, am dansat cu zeii, am făcut dragoste pe plajă. Am înotat la lumina lunii, am dormit pe plajă, mi-am făcut o mulțime de prieteni.

Acum însă știu că totul se întâmplă cu un motiv, sunt în armonie cu totul. Chiar dacă sunt rănită și tristă, așa cum era normal să fiu. Nu dau vina pe nimeni, cu atât mai mult nu pe el. Da, a fost frumos să visez alături de cineva și să îmi fac planuri de viitor.

Citește și  De ce fug bărbații de Raluca de la Bambi. Artista e din nou singură

Este trist că nu se vor realiza, dar asta m-a făcut să îmi dau seama că trebuie să fiu recunoscătoare pentru fiecare moment în care trăim. Pentru că nu știm unde ne duce viața, care este drumul nostru. Și atunci trebuie să ne bucurăm de fiecare moment.  Dar, într-un final, suntem doar noi și familia noastră. Iar dacă l-aș întâlni, i-aș spune asta: A fost frumos să trăiesc alături de tine în ultimele luni!

Sunt foarte recunoscătoare pentru toate darurile pe care mi le-ai făcut, pentru toate lecțiile pe care mi le-ai dat. Pentru calmul, iubirea, fericirea, prietenii, locurile unde m-ai dus. Îmi va fi dor de toate acestea, deja îmi este. Sunt încă în șoc și tot mă gândesc la tine în fiecare moment. Mă lupt să mă deconectez de tine, și încerc să îmi amintesc doar de lucrurile frumoase. Ca să nu te urăsc, să nu îmi otrăvesc inima”, a declarat Alexandra Stan.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.