26 27

Mădălina Ghenea, în ipostaze tandre alături de noul iubit. Românca a dat lovitura

Mădălina Ghenea (35 de ani) și bulgarul Grigor Dimitrov (32 de ani, 33 ATP) au postat primele imagini împreună. 

Cunoscut drept unul dintre cei mai atrăgători tenismeni din circuitul ATP, Grigor Dimitrov a ajuns să facă publică relația sa amoroasă cu actrița-fotomodel, Mădălina Ghenea.

Presupusa idilă dintre Mădălina Ghenea și Grigor Dimitrov ține primele pagini ale ziarelor de cancan de săptămâni bune. Românca a fost surprinsa în loja bulgarului la turneele de la Madrid și Roma.

Acum, cei doi au decis să dea cărțile pe față. Au postat pe conturile de Instagram mai multe fotografii dintr-o ședință foto, cu o descriere misterioasă: „În curând”. La scurt timp însă, cei doi au șters imaginile.

Grigor Dimitrov a avut, de-a lungul timpului, relații cu Maria Sharapova și Serena Williams, iar Rick Macci, care le-a pregătit pe ambele, susține că bulgarul a provocat tensiunile dintre cele două, așa cum scrie și presa internațională.

Citește și  Nouă scumpire a carburanților azi, a treia de la începutul lunii martie. Care sunt prețurile

Maria Sharapova vorbește despre rivalitatea ei cu Serena, dar rivalitatea trebuie să fie o chestiune cu dus-întors, dar eu știu că Serena conduce cu 20-2 la directe. Maria, când avea 11 ani și a venit la mine, împreună cu Yuri, o știa pe Serena.

Am vorbit mult despre asta, asta a fost mereu ținta ei (n.r. să o depășească pe Serena Williams). Dar, până la urmă, a fost o rivalitate doar pentru că a fost mai mult ca o luptă între femei. Cine știe, poate că ele nu s-au plăcut din alte motive„, a declarat Rick Macci.

Mădălina Ghenea vrea să își păstreze viața privată

Mădălina Ghenea (35 de ani) a dezvăluit scurta aventură pe care a avut-o cu fotbalistul Nicolo Zaniolo, acum la Galatasaray. Invitată de curând la o emisiune mondenă, actrița de origine română nu a putut evita întrebările despre Zaniolo, fotbalistul italian.

Ea a mărturisit cu ce a rămas de pe urma scurtei interacțiuni cu fotbalistul italian: ”Pentru o vreme, mi-a fost foarte greu, dar apoi am reușit să găsesc un mod de a face lucrurile potrivite pentru mine. Am învățat să-mi păstrez viața privată cât mai intimă posibil”, a afirmat Ghenea, citată de Golssip.

Ultima femeie din inima lui Grigor Dimitrov a fost fiica unui oligarh rus, Lolita Osmanova.

Presa din Bulgaria dezvăluie că Grigor Dimitrov nu s-a mai afișat de mult timp împreună cu rusoaica Lolita Osmanova, despre care se știa că este iubita sportivului. Astfel, scenariul posibilei relații dintre bulgar și Mădălina Ghenea este cu atât mai plauzibil.

Citește și  Șeful Poliției Metrou a fost prins beat la volan

„Actrița și modelul Mădălina Ghenea a luat loc în boxa lui Grigor Dimitrov, la meciul cu Carlos Alcaraz de Madrid. Este ea noua iubită a lui Grisha!? Bulgarul a pierdut, dar fanii lui discută mai mult despre doamna din tribune, pe care camerele au surprins-o de mai multe ori, decât despre prestația din teren.

”A avut relații cu Maria Sharapova și Nicole Scherzinger” 

Ultima femeie din inima lui Grigor Dimitrov a fost fiica unui oligarh rus, Lolita Osmanova. Grigor nu a mai apărut de mult în compania Lolitei. Înainte de asta, băiatul nostru a avut relații cu Maria Sharapova și Nicole Scherzinger”, a scris publicația Debati.bg.