Mădălina Ghenea se iubește cu un model faimos. Tatăl lui este cel mai bogat om din Italia

L-a uitat pe Pavel Stratan și acum se iubește cu un model faimos. Tatăl acestuia este cel mai bogat om din Italia.

A lăsat trecutul deoparte și se iubește cu un model faimos. Tatăl lui Leonardo del Vecchio este cel mai bogat om din Italia.

Mădălina Ghenea se iubește cu un model faimos. Tatăl lui este cel mai bogat om din Italia

După ce tatăl copiilor săi a înșelat-o cu o pianistă, Mădălina Ghenea s-a despărțit, iar acum se iubește cu un model faimos. Tatăl acestuia este cel mai bogat om din Italia, fondatorul companiei Luxottica, specializată în producerea și comerțul cu ochelari. Cei doi au fost surprinși în Portofino, la relaxare. Averea tatălui lui Leonardo del Vecchio este considerat cel mai bogat om de afaceri din Italia, cu o avere estimată la 24,7 milioane de dolari. Chiar dacă formează cu acesta un cuplu de ceva vreme, Mădălina a preferat să-l țină pe acesta departe de ochii presei.

madalina ghenea

Ce relații a mai avut Mădălina Ghenea

Înainte de relația cu Mădălina, Leonardo Del Vecchio a fost logodit cu Alessia Tedeschi, un fotomodel din Abruzzo. În altă ordine de idei, Mădălina Ghenea a avut relații cu mulți bărbați celebrii, printre care Gerard Butler, Michael Fassbender și Louis Hamilton. Mădălina Ghenea a început prezentarea pentru prima dată la 15 ani, începând cariera cu celebrul creator Gattinoni. În timp a participat de asemenea la prezentări de modă în toată lumea.

Pentru cine a făcut reclamă

De-a lungul vremii, Mădălina a făcut reclamă unor branduri celebre precum La Perla, Lovable, Lise Charmel, Peroni, New Yorker. De asemenea, a lucrat și pentru Borghetti, Sloggi, Grimaldi Mare, Max Well, Lormar, Amarea, Primadonna. Nu în ultimul rând, s-a făcut remarcată pentru Quelle, Margherita Mazzei, Lascana, Von Dutch, Parah, Lepel sau Huntermoller.

Ca actriță a debutat în anul 2011, în rolul Irinei din filmul italian „I soliti idiotic”. Mădălina va rămâne mereu în sufletul românilor după ce a apărut în rolul iubitei cântărețului Eros Ramazzotti, în videclipul piesei „Il tempo tra di noi”.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.