Maestrul Nicolae Botgros are o fiică secretă

Unul dintre cei mai iubiți artiști din România și Republica Moldova, Nicolae Botgros, are o fiică secretă. Mai mult, se spune că acesta și-a părăsit soția.

Declarație incredibilă a maestrului Botgros. Nimeni nu a știut până acum despre faptul că acest are o fiică secretă cu solista Anișoara Dabija.

Maestrul Nicolae Botgros are o fiică secretă

A avut o relație extraconjugală cu artista Anișoara Dabija și acum s-a aflat că Nicolae Botgros are o fiică secretă. Celebrul dirijor și compozitor al Orchestrei Lăutarii Chișinău, a devenit tată cu doar doi ani în urmă. Acesta spune că micuța Nicoleta este un înger și o adoră. Maestrul spune că se joacă tot timpul cu ea și susține că e minunea pe care mereu și-a dorit-o. Nicolae Botgros a dat un interviu în cadrul emisiunii “Prima oră“, de la postul Prime 1, din Chișinău.

nicolae botgros si micuta nicoleta

Dumnezeu mi-a dat, în sfârșit, o fiică

”Înainte să se nască fiul meu, Cristi, ni se spunea se spunea că este fată și eu mă bucurasem deja. Îi găsisem și un nume, Cristina. Desigur că mi-am dorit și o fiică, toată viața, și uite că Dumnezeu până la urmă s-a gândit: Ăsta a muncit, a făcut lucruri frumoase, hai să-i dăm un cadou! Vreau să spun că Nicoleta este sănătoasă, frumoasă, mă bucur de ea și Dumnezeu să-i dea sănătate! Zi de zi mai scoate câte un cuvânt nou, spune câte ceva și ne bucurăm”, a declarat maestrul.

Micuța adoră muzica populară

De asemenea, Botgros e bucuros că micuței îi place foarte mult muzica populară. ”Nicoleta adoră muzica populară și țopăie prin casă atunci când aude o piesă de-a părinților săi. Pentru că este o melomană adevărată, tatăl și mama sa, interpreta Anișoara Dabija, i-au dedicat o melodie emoționantă. Nicolae Botgros susține cu mândrie că în casă ”crește o artistă”, susține fericitul tată. Celebrul artist mai are un băiat de 44 ani cu soția, solista Lidia Bejenaru. Acesta cântă în orchestra tatălui său. La rândul său, Cornel a divorțat acum câțiva ani pentru o altă cântăreață cunoscută, Adriana Ochișanu. Nicolae Botgros și fosta soție, Lidia Bejenaru, au fost împreună timp de 47 de ani.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.