Cum scăpați de mahmureala de după Crăciun. Moarea de varză detoxifică ficatul

Prea multă distracție de sărbători? Ați depășit limita cu băutura și sunteți mahmuri? Moartea de varză detoxifică ficatul.

Când mesele de sărbători au fost mult prea bogate și vă simțiți obosiți, aveți o soluție naturală inedită: moarea de varză.

Cum scăpați de mahmureala de după Crăciun. Moartea de varză detoxifică ficatul

Persoanele care consumă multă carne sau alcool riscă să aibă un ficat mărit. Potrivit adevarul.ro, se recomandă consumul a 500 ml moare de varză, consumată dimineața pe stomacul gol. Pe parcursul zilei se bea și un litru de ceai de sunătoare. Pentru prevenirea bolilor de ficat, se recomandă salată de varză murată, cel puțin de trei ori pe săptămână. Moarea de varză este de mare ajutor și în caz de mahmureală. Se beau 500 ml înainte de masă. În același timp se recomandă mese mici și dese și un consum mare de apă. Pentru ca varza să-și mai piardă din gustul de sare se înmoaie în apă timp de jumătate de oră. Se toacă apoi mărunt și se asezonează cu ulei de măsline. Atenție! Varza murată nu este indicată în caz de hipertensiune, colită de fermentație, hipertoriodie și hipotiroidie.

Citește și  Cum trebuie să vă purtați la masa de Crăciun

Recomandată mai ales doamnelor

Potrivit specialiștilor, varza murată este indicată mai ales femeilor, cele care o consumă fiind cu 70% mai puțin predispuse la cancerul de col. Și asta pentru că studiile au arătat că varza murată este un antidot pentru cancer mult mai puternic decât vaccinurile. În cazul infecțiilor respiratorii este uluitoare varza murată roșie. Se consumă 300 g pe zi, sub formă de salată. Pentru constipație sau digestie dificilă se administrează zilnic jumătate de pahar de moare stoarsă. Preparatul se împarte în cantități egale și se bea înainte și după masă. Două pahare cu moare pe stomacul gol sunt excepționale pentru cei care suferă de obezitate. Specialiștii vă recomandă să preparați murăturile simplu, cu apă și sare neiodată și păstrate în recipiente de lemn, sticlă sau lut. Doar așa veți beneficia de calitățile nutritive ale acestora.

Citește și  Horoscop Gemeni decembrie 2020. Bucurați-vă de sărbători, pentru că se anunță un 2021 foarte dur

 

 

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.