Mai multe despre Studioul Prime București – interesată să descoperi?

Nu mai este de multă vreme un subiect tabu – joburile în studiourile de videochat au devenit tot mai căutate și despre acest domeniu auzim destul de des. Adevărata motivație a celor care primesc titulatura de model de videochat rămâne, desigur, partea financiară.

Cine și de ce ar alege să lucreze în videochat

E greu de trasat linii clare despre cine sunt candidatele pentru joburile disponibile la studiourile de profil. Sunt tinere, unele în floarea vârstei, poate chiar la primul lor job. Sunt unele și mature îndeajuns încât să își dea seama că în alte domenii nu au cum să reușească să obțină acea independență financiară la care visează. Regula numărul unu este ca modelul să fie major. În rest nu sunt limite.

De asemenea, vin din medii diferite, însă știu clar că online-ul a schimbat mult tendințele curente. Să lucrezi online vine la pachet cu multiple avantaje și chiar într-un context relativ recent am descoperit cu toții mai multe despre asta – pandemia și efectele ei. Așadar, modelele de videochat lucrează exclusiv online, în spatele camerei web. Nu se întâlnesc niciodată face to face cu membrii, singura interacțiune este cea a chatului în privat.

Citește și  Care este incredibila legătură dintre Biserica Ortodoxă și noul partid AUR

Cât se câștigă din asta

Sumele care se vehiculează sunt uneori cele reale. Depinde foarte mult de condițiile impuse de studioul în cauză, de politica sa de funcționare și de procentul oferit fetelor. Dacă vorbim despre

Studioul Prime Bucuresti lucrurile sunt clare, așa cum le găsim expuse și în pagina oficială. Adică există un grad mare de transparență aici așadar se pare că la o medie a timpului lucrat vreme de 3 luni un model începător poate avea venit de 10.000 de lei, 15.000 pentru un model mai experimentat și nu în cele din urmă la categoria celor avansate putem vorbi de sume precum 25.000 de lei.

Potențial există, sumele acestea mari  nu sunt simple basme, ci pot fi realități și, în plus, se pare că cei de la studio sunt dispuși să pluseze. Indiferent de nivelul de pregătire al modelului, are parte de training gratuit. Mai cu seama în primele trei luni de activitate, instruirea este extrem de importantă și poate face diferența în ceea ce privește câștigurile și evoluția în acest domeniu.

Citește și  Ce avere a  avut Diego Maradona. Guvernul a anunțat doliu național pentru cinci zile

Job de termen lung?

În acest domeniu nu sunt standarde clasice. Este clar nu vorbim de aceleași condiții ca la un job tradițional. Așadar, cele interesate pot experimenta și în funcție de evoluția lor pot face din asta o activitate de termen lung, de ce nu? Au toate condițiile, au parte de contract de muncă și își desfășoară activitatea în studio amenajat luxos și confortabil, dotat modern și cu tot ce trebuie.

În spațiul public se vorbește tot mai deschis despre diverse platforme de adulți, despre numele celor care activează în această lume. Am început să redefinim total ce înseamnă subiect tabu și totodată să eliminăm din această listă domeniul videochatului. Iată cum a contribuit și acest context la creșterea popularității domeniului.

Citește și  Grea e viața de femeie însărcinată. Ce sfat le-a cerut Gina Pistol fanelor

Adresa: Piața Victoriei (Metrou Victoriei)