Majda Aboulumosha și-a dat demisia de la Antena Stars

Una dintre cele mai îndrăgite figuri ale Antenei, Majda Aboulumosha și-a dat demisia de la Antena Stars.

A decis să spună adio postului de televiziune unde a fost văzută timp de doi ani. Majda Aboulumosha și-a dat demisia de la Antena Stars.

 Majda Aboulumosha și-a dat demisia de la Antena Stars

Toamna aceasta a venit cu mari schimbări în rândul prezentatorilor tv. Recent și Majda Aboulumosha a luat o hotărâre la care nu s-ar fi gândit nimeni. Potrivit wowbiz.ro, și-a dat demisia de la Antena Stars. Vedeta a explicat totul fanilor săi. ”Dragii mei, am primit atâtea întrebări de la voi încât țin să va anunț că am încheiat un nou capitol! Au fost 2 ani cu 2 proiecte pline de emoție, în care mi-am pus sufletul și v-am simțit mereu aproape.

Mulțumesc, Antena Stars pentru toți oamenii pe care i-am întâlnit, pentru fiecare lecție primită și emoție simțită! Mulțumesc întregii echipe cu care am colaborat și pentru fiecare zâmbet pe care l-am primit. Să știți că ceea ce vedeți voi pe TV este rezultatul a  multor oameni (cameramani, makeup artiști, doamnele  care au grijă să fie totul dezinfectat și tu să ai tot confortul, producători, reporteri, o mulțime de oameni care de multe ori nu se văd și ei merită toate aplauzele). (…) Un nou drum mă așteaptă, iar eu sunt pregătită să vă ofer întotdeauna emoție și iubire”, a spus Majda Aboulumosha.

Majda Aboulumosha si fetita sa

Se pare că vedeta a fost nemulțumită de suma pe care o primea

Sursele spun că motivul pentru care aceasta a ales să plece de la Antena Stars este de fapt salariul care nu a mai motivat-o. Mai mult decât atât, se aude că vedeta nu trăia din banii câștigați în televiziune, ci din afacerile pe care le are. Despre Majda se știe că a divorțat de rapper-ul J. Yolo după șase ani de relație și trei de căsătorie.

Cei doi au împreună o fetiță, Jaqueline. Ulterior, aceasta a început o relație cu fostul soț al lui Laurette, dar cei doi își trăiesc dragostea departe de ochii curioșilor. „Totul s-a întâmplat de la sine. Mereu spune că «tu ai fost de mult în viață mea, dar a trebuit ceva timp să ne întâlnim». A fost chimie la întâlnirea noastră. El m-a abordat, trebuia să cumpăr ceva de la el, a durat ceva”, a declarat Majda.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.