26 27

Mama Deliei are mari probleme de sănătate. Cântăreața încearcă să țină situația sub control

Părinții Deliei au probleme de sănătate, iar Gina Matache și-a pus sufletul pe tavă.

Într-un interviu pentru Ego.ro, mama Deliei, Gina Matache, a vorbit despre momentul în care tatăl artistei s-a reîntors din Muntele Athos, unde timp de 18 ani a fost călugăr.

Totul s-a întâmplat din cauza unor mari probleme cu sănătatea. El a avut și o operație grea la rinichi, apoi a rămas în România alături de familie.

 „Locuim împreună, în vechiul nostru apartament”

„Și fostul meu soț este binișor, acum, cu sănătatea, e cât se poate de bine după atâtea probleme. Nu s-a mai întors în Grecia, e în București, eu am grijă de el. Suntem doi moși și trebuie să avem grijă unul de altul. Locuim împreună, în vechiul nostru apartament”, a declarat mama Deliei.

Citește și  Raluca Zenga spune totul despre divorț

„Problema e că nu mai e la fel ca înainte, am contracturi musculare care sunt foarte dureroase”

De asemenea, mama Deliei a afirmat că acum trei ani a fost nevoită să se opereze la mână, din cauza unei tumori care, din fericire, a fost benignă. Din nefericire și acum durerile nu au lăsat-o.

„Nu prea sunt bine cu mâna, am avut o tumoare pe nerv, la rădăcina nervului, am scos-o, dar nervul nu s-a mai refăcut 100%, a fost o tumoare benignă. Problema e că nu mai e la fel ca înainte, am contracturi musculare care sunt foarte dureroase, s-a scos la operație și un pic de mușchi, ca să curețe bine locul.

E la mâna dreaptă, care e și de bază, nu mai pot face mare lucru prin casă, decât treburile mai ușoare. Nu mă ajută nimeni în gospodărie, nu am angajat o femeie, mi le fac eu, în ritmul meu”, a mai spus Gina Matache.