Mamă și fiică găsite moarte în casă. Făceau ritualuri de evocare a morților și erau pasionate de ocultism

Cele două femei au fost găsite fără viață, în locuința lor din cartierul Monte Mario, din orașul Roma. Elena Bruselles, în vârstă de 83 de ani și fiica ei, Luana Constantini, 54 de ani, s-ar fi ocupat cu ritualuri de evocare a morților, potrivit apropiaților.

„Știu că poate părea greu de crezut, dar în acea casă am asistat la mai multe evenimente de posedare și manifestări”, a declarat Roberto, un bărbat care a locuit cu Luana.

Potrivit oamenilor legii, femeia de 83 de ani a murise de cel puțin o lună, iar fiica ei, Luana, de aproximativ o săptămână. Având în vedere că trupurile lor erau într-o stare avansată de descompunere, medicina legală nu a putut constata dacă decesul a avut loc din cauze naturale sau a fost provocat de factori externi.

Citește și  Cătălin Moroșanu e în culmea fericirii. A ajuns consilier județean la Galați


Ies, însă, la iveală și alte detalii șocante, dat fiind faptul că, în ultima vreme, ar fi avut loc întâmplări stranii în locuința femeilor. Din declarațiile lui Roberto reiese că Luana făcea parte dintr-o sectă ocultă, iar iubitul ei, Paolo Rosafio, era un șaman auto-proclamat. Acum, bărbatul este dat dispărut.
Așadar, cele trei persoane erau implicat într-o sectă de pasionați de paranormal, care se numește Cubitrix. Se pare că această organizație este destul de populară în mediul online și se ocupă, printrele altele, cu comercializarea de plăci Ouija. Aceste plăci se folosesc pentru a comunica cu lumea de dincolo, potrivit specialiștilor.

„Este ceva în casa aia și totul a început în urmă cu câteva luni, iar de atunci e ca și cum ceva anume voia să distrugă armonia. S-au intensificat certurile, bolile, sărea curentul. Era un coșmar”, a spus Roberto, care afirmă că Luana pare să se fi schimbat mult în ultima perioadă, așa că s-a îndepărtat de ea.

Citește și  Lavinia Pârva nu mai poartă verighetă. Ce s-a întâmplat între brunetă și Ștefan Bănică?

„Am încercat timp de două luni la rând să evit o tragedie. Ea a avut dintotdeauna pasiunea pentru ocultism, dar nu a urmat-o niciodată în modul corect. În ultima vreme a început să aibă comportamente ciudate. Bătea din dinți cu furie. Nu mânca, își sucea oasele.

De multe ori se lovea de pereți. Simțea dureri în toate oasele și șchiopăta. Totul a început cu o simplă insomnie, apoi au apărut inflamațiile în zonele intime. Eu și Paolo am plecat din casa aia tocmai din cauza comportamentului destul de ciudat și înfiorător al Luanei”, a mai declarat Roberto.
Luana ( 54 ani) rămăsese singură cu mama ei, bolnavă de Alzheimer, și s-a izolat de toată lumea. După moartea mamei, s-ar fi folosit, un timp, de pensia acesteia pentru a-și cumpăra droguri, așa că nu a anunțat decesul Elenei de la început. Însă, la scurt timp, s-a stins și ea din viață.