Manuela Hărăbor își vinde apartamentul

Frumoasa Manuela Hărăbor a decis să facă schimbări mari în viața sa. Pentru început, vinde apartamentul în care a copilărit și ea dar și fiul său.

A venit momentul ca Manuela Hărăbor să treacă la o nouă etapă a vieții. Vinde apartamentul în care și-a trăit cei mai frumoși ani ai vieții, copilăria.

Manuela Hărăbor își vinde apartamentul

Actrița Manuela Hărăbor a luat o decizie radicală. Vinde apartamentul în care locuiește de când se știe. Acesta are trei camere și este situat într-una dintre cele mai bune zone din Capitală. „Ne-am mutat aici în 1977, cu o lună înainte de marele cutremur. În acea noapte de 4 martie, când o mulțime de clădiri s-au prăbușit, aici m-am simțit în siguranță.

Blocul nostru s-a dovedit a fi unul dintre cele mai rezistente. Și nu e de mirare, arhitectul care a proiectat ansamblul de cinci blocuri, fiecare cu parc propriu, a locuit o viață într-unul dintre ele. Și nu îmi aduc aminte să fi suferit vreodată de frig. Centrala proprie din subsolul blocului încălzea fără mari restricții toate cele cinci blocuri. Avantaj imens și azi, când costurile de întreținere sunt extrem de mici în comparație cu celelalte blocuri racordate la RADET. Aici s-a născut și a copilărit Andrei. Dar a sosit vremea să ne despărțim. Apartamentul este scos la vânzare”, a scris celebra actriță pe pagina sa de Facebook.

Citește și  Pe cine iubește la nebunie Selly. E topit după tânără

manuela harabor

A fost căsătorită de trei ori

A spus da de trei ori în viața sa, însă toate mariajele s-au destrămat. Prima dată s-a căsătorit la o vârstă fragedă cu un bărbat nepotrivit. După despărțirea de acesta, a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu scriitorul Dan Chișu. Actrița spune că fiul său, Andrei, este și copilul lui Chișu. “Relaţia mea cu Manuela a fost temporară. Se spune că Andrei e copilul meu.

Dacă e sau nu e, asta n-o ştie decât Dumnezeu”, a mărturisit acesta. Ulterior, aceasta s-a iubit cu miliardarul Sali Shaltiel. De altfel, cei doi au plecat în America în 1995  Ea și afaceristul au plecat în America în anul 1995, unde, timp de șapte ani, frumoasa vedetă a renunțat complet la cariera de actriță. Din motive care nu se cunosc, în 2008 cei doi și-au spus adio. „În America am fost soție și atât. Am încercat să-mi mențin căsnicia cum am știut mai bine. Din păcate, nu a mers. În acte nu sunt încă divorțată, pentru că nu m-a preocupat lucrul ăsta!”, a declarat Manuela.

Citește și  Roxana de la Trident s-a căsătorit religios cu partenerul de viață

 

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.