Mara Bănică, probleme la botezul bebelușului. Ce s-a întâmplat cu celebra prezentatoare

Botezul fetiței a fost organizat așa cum scrie la carte. Slujba a avut loc la Biserica “Sfântul Gheorghe Nou” și a fost oficiată de patru preoți, iar Donca Maria a fost extrem de cuminte, spre surprinderea Marei.

Ce vedete au participat la botez

“Nu a țipat deloc! Culmea, nici când a băgat-o preotul în cazan nu a țipat. Nu plânge decât atunci când îi este foame. Acum am terminat și cu colicii! Suntem tare fericiți!”, a declarat Mara Bănică, pentru Click.

După biserică, invitații au ajuns la un restaurant luxos din București, unde a început petrecerea. Printre cei care i-au fost alături Marei s-a numărat Serghei Mizil, Vica Blochina, Lizeta Haralambie, Oana Roman, Marius Elisei, alături de Oana și Viorel Lis.

Nu știu ce s-a întâmplat. Nu mai puteam să vorbesc

După ce totul s-a terminat cu bine, Mara Bănică a avut parte și de un incident neplăcut: a constatat că nu mai are voce. “Nu știu ce s-a întâmplat! După botez nu mai puteam să vorbesc, nu mai aveam voce! Cred că a fost muzica prea tare și eu am tot țipat.”, este de părere Mara.

Citește și  Fulgy are noroc cu carul. Judecat pentru tâlhărie, a primit doi ani de închisoare cu suspendare

Cine este soțul Marei Bănică

Cu ceva timp în urmă, Mara, care nu și-a arătat soțul, a declarat că acesta este tot ce și-a dorit și o face să se simtă ca o prințesă. “El e un sprijin real pentru mine, nu-mi lipsește absolut nimic din punct de vedere financiar, chiar dacă el în perioada asta nu e în țară.

Soțul meu conduce o multinațională în Germania și, din păcate, ne vedem la două-trei săptămâni când vine acasă, trei-patru zile, să stea cu noi, dar relația asta este foarte asumată și așa a fost de la început, pentru că noi suntem oameni maturi. Nu știu cât o să o mai ținem așa, dar momentan asta e situația.

E un tip foarte serios, conduce o firmă cu 800 de oameni, e extraordinar de deștept. În momentul în care se va naște fetița, va veni acasă. La un moment dat am discutat să nasc în Germania, dar, din cauza pandemiei, au picat toate planurile, așa că am să nasc în țară, la o clinică privată. Eu zic că o să fie bine”, a declara ea pentru Fanatik.

Citește și  Ea e femeia pentru care Pepe ar fi făcut orice pe lume. A fost marea dragoste

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata