Marcel Pavel are mari probleme financiare. Mai mult de un an nu mai rezist

Artiștii României sunt într-o situație disperată. Din lipsa concertelor, aceștia au rămas fără finanțe. În aceeași situație se află și Marcel Pavel, care are mari probleme cu banii.

N-a crezut niciodată că va trece printr-o asemenea situație. Marcel Pavel aproape că nu mai are din ce trăi.

Marcel Pavel are mari probleme financiare. I s-au golit conturile

Potrivit declarației sale de avere, Marcel Pavel are în acest moment patru conturi. Până aici, nimic ieșit din comun, doar că dintre acestea, doar unul mai are ceva bănuți. Este vorba de un cont în care se mai află aproximativ 40.000 de euro, bani din care artistul își întreține familia.

Chiar dacă nu are datorii, cântărețul trebuie să plătească lunar leasigul la două mașini, un Audi Q5 și Audi Q7, fabricate în 2016). Nici cu datoriile casei nu e de glumit, pentru că artistul are de ținut o casă de 402 mp situată în București. De asemenea, el mai deține și alte 4,5 hectare de teren în Călărași, 540 mp în Dâmbovița și 540 mp la Bușteni.

Artistul își strigă disperarea

Pentru că nu a avut cum să-și facă meseria, acesta a ajuns să-și strige disperarea, ca mulți colegi de breaslă. Din ce trăiește acum artistul? ”Din micile rezerve pe care le mai am. Că am avut inspirația aceasta de a mai pune ceva bănuți în bancă. Dar mai mult de un an de zile nu cred că o să mai rezist. Sincer vorbesc.

Să nu fim ipocriți. Iar dacă nu vom porni economia în România suntem terminați”, i-a declarat acesta lui Cristi Brancu cu ceva timp în urmă. Potrivit wowbiz.ro, Marcel Pavel a candidat pentru un post în Parlamentul României din partea ecologiștilor. Sursele spun că în ultimul an acesta a câștigat în jur de 7500 de euro. Ceea ce înseamnă aproximativ 3000 de lei pe lună, exclusive din concerte. Din acești bani acesta trebuie să aibă grijă de soția sa și de copii. El speră totuși că problemele se vor termina cât mai curând.

 

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.