Margherita de la Clejani a primit rezultatele testelor toxicologice. Ce a consumat

Margherita de la Clejani a aflat rezultatul testelor toxicologice. Ce substanțe a consumat

Ce substante a consumat Margherita de la Clejani

Margherita de la Clejani, fiica lăutarilor Viorica și Ioniță, a intrat într-o situație controversată în luna mai, când a făcut un accident de circulație, iar polițiștii au luat în calcul serios faptul că Margherita a consumat substanțe interzise. Oamenii legii au testat-o cu, iar rezultatul a ieșit pozitiv. Astăzi au ieșit la iveală și rezultatele testelor toxicologice, iar situația nu pare tocmai roz pentru fiica lăutarilor din Clejani.

Aceasta s-a prezentat astăzi la audieri la Brigada de Poliție Rutieră din Capitală pentru a afla rezultatele despre care a vorbit o țară întreagă, timp de mai bine de două luni. Aceste rezultate au venit ceva mai târziu decât în mod normal, dat fiind faptul că familia Clejanilor a refuzat de două ori să plătească testul efectuat de Institutul de Medicină Legală. Astfel, Brigada Rutieră a procedat la achitarea celor 1200 de lei pentru recoltarea probelor. Așadar, oamenii legii i-au prezentat Margheritei de la Clejani verdictul final. Potrivit Româia TV, fiica lătuarilor ar fi consumat un cocktail format din 4 substanţe stupefiante.

Specialiștii: ”Margherita este consumatoare veche. Altfel nu putea ingera atâtea”

Margherita de la Clejani a produs accidentul controversat în Bucuresți, în luna mai, când a pierdut controlul volanului și s-a izbit de o altă mașina parcată . Atunci polițiștii au constatat ca nu a consumat alcool, însă au descoperit că Margherita ar fi consumat opium, un drog deosebit de periculos. Mai apoi, au fost prelevate probe, si in acest moment si potrivit sursei citate mai sus, Margherita de la Clejani ar fi consumat cocktailul periculos. Specialiștii spun însă că nu e posibil să consume patru substanțe simultan și că prezența lor ar fi un indicator al faptului că Margherita este, de fapt, o consumatoare veche. Aceasta va rămâne în continuare cu permisul de conducere suspendat.

Margherita de la Clejani VIDEO

A ieșit de la Brigada Rutieră, în urmă cu puțin timp:

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.