Margherita de la Clejani a renunțat la muzică

Nu o mai face fericită cântatul, așa că a renunțat la muzică. Margherita de la Clejani vrea să devină designer.

Face bani din designul vestimentar și a renunțat la muzică. Mai mult, Margherita de la Clejani vrea să devină mamă, informează voice over Romania. 

Margherita de la Clejani a renunțat la muzică

Nu mai vrea nici măcar să se gândească la nenorocirea prin care a trecut anul trecut și a reunțat și la muzică. Margherita de la Clejani susține că nu vrea să fie ajutată de nimeni. Și, potrivit cancan.ro, vrea să se ocupe cât mai mult de această nouă afacere.

„În momentul de față, Margherita s-a retras deja din muzică, Margherita nu mai cântă.Nu mai fac asta pentru că nu mă mai reprezint. Nu îmi mai place, nu mai este ceea ce vreau eu în momentul de față. Dorința mea cea mai mare este să mă reîntorc în America. Pe mine m-a schimbat foarte mult America, mentalitatea, gândirea, educația. Noi românii vedem numai răul, dar binele nu-l vedem”, a declarat Margherita de la Clejani, pentru emisiunea Xtra Night Show.

A făcut curățenie printre prieteni

Potrivit voice over Romania,  Margherita s-a transformat și din alte puncte de vedere. Spune că a făcut curățenie printre prieteni și de anturajul care nu i-a adus nimic bun. „Întâmplările din viața mea din ultima perioadă m-au făcut să devin puțin mai singuratică. Am devenit foarte selectivă. Mi-am dat seama că este mult mai bine să fi singur,. Tu cu tine și cu sufletul tău, decât să stai cu oameni nepotriviți. Dar chiar dacă stai cu oameni nepotriviți, înveți.

Înceți, că altfel nu ai avea cum să evoluezi”, a continuat vedeta. Chiar și așa banii lui tata rămân la fel de buni. „Nu mai sunt dependentă de resursele financiare ale familiei. Acum sunt destul de echilibrată și am toate resursele necesare ca eu să pot să mă întrețin singură. Mai sunt și momente în care mă duc la tatăl meu și îi cer o sumă de bani, pentru că mai rămân fără. Așa suntem noi fetele. Sunt risipitoare, am dat pe o pălărie 1.000 euro”, a mai adăugat Margerita de la Clejani, conform voice over Romania.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.