Margherita, primele declarații după incidentul de la agenția imobiliară. Pantofii tăi nu-mi plac, sunt nașpa

Miercuri, 16 septembrie 2020, a bătut și înjurat două angajate ale unei agenții imobiliare. La scurt timp, Margherita de la Clejani a făcut primele declarații. Pantofii tăi nu-mi plac, sunt nașpa.

La scurt timp după ce s-a aflat că a bătut două angajate ale unei agenții imobiliare, Margherita a făcut primele declarații. Pantofii tăi nu-mi plac, sunt nașpa.

Margherita, primele declarații după incidentul de la agenția imobiliară. Pantofii tăi nu-mi plac, sunt nașpa

Fiica Vioricăi și a lui Ioniță din Clejani e implicată într-un alt scandal de proporții. Aceasta a bătut două angajate ale unei agenții imobiliare. Reporterii de la Acces direct au mers la magazinul acesteia să afle mai multe detalii, dar au rămas șocați de-a dreptul. Fără să-i pese de situația pe care a creat-o, tânăra își aranja liniștită lucrurile pe rafturi. Când i-a văzut pe jurnaliști, aceasta le-a băgat în față o insignă cu Inspectoratul General al Poliției Române.

margherita

Fiica Clejanilor nu i-a lăsat pe ziariști să intre în magazin

Mai mult decât atât, aceasta nu i-a lăsat pe jurnaliști să intre în magazin, motivând că nu sunt îmbrăcați frumos. Vreau să plecați de aici, pentru că nu aveți acest drept. Este fals ceea ce este în mass-media. Ca să poți să afli adevărul de la mine trebuie să fii îmbrăcat frumos. Activez în alt domeniu, în criminalistică. Respect Poliția Română. (…) Întrebați Poliția, nu pe mine. Pantofii tăi nu-mi plac, sunt nașpa. Aici vin televiziuni din America și de la Hollywood. Fiți liniștiți, că Margherita e aici pe Calea Victoriei și nu va ajunge nicăieri. Iubesc Poliția Română”, a declarat fiica Clejanilor.

Citește și  Tradiţii de ziua Sfântului Dumitru

Ce spun oamenii legii

Potrivit surselor judiciare, „La data de 16 septembrie a.c., în jurul orei 14:00 prin apel 112 Secția 1 Poliție a fost sesizată cu privire la un conflict dintre o femeie și angajatele unei societăți comerciale. La locație au sosit polițiștii care au luat legătura cu angajatele firmei, femeia care ar fi fost implicată nemaifiind prezentă la fața locului. În cauză polițiștii au întocmit un dosar sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire și alte violențe și amenințare. Cercetările continuă pentru stabilirea împrejurărilor care au condus la producerea evenimentului.”.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.