26 27

Maria Constantantin nici nu vrea să audă de nunta tradițională: ”Nu vrem să respectăm nicio tradiție”

După mulți ani în care a chemat iubirea, Maria Constantin are un nou iubit. Și se pregătește de căsătorie. Artista se gândește să devină din nou mamă.

Maria Constantantin nu face nuntă tradițională. Artista este foarte entuziasmată și susține că nu va respecta tradițiile românești, iar marele eveniment va avea loc în aer liber.

Fosta soție a lui Marcel Toader susține că nu va respecta tradițiile românești. Astfel „furatul miresei” sau „jocul găinii” nu vor exista. Pe de altă parte, Maria și Robert iau în calcul să dea brățări tuturor invitaților.

Maria Constantantin nu face nuntă tradițională

Stăm bine cu pregătirile pentru nuntă. Ne-am pregătit din timp, am pus toate detaliile la punct, nu prea mai avem multe de făcut. Nunta va fi pe 4 august.

Noi am stabilit să facem nunta în aer liber în perioada în care este cald. Ne-am gândit la ideea de soare, de căldură. La noi cald este iulie-august, așa că a trebuit să ne punem nunta în acea perioadă.

Nu este o nuntă tradițională. Este o nuntă atipică, va fi ca o petrecere totul. Toată lumea va trebui să vină îmbrăcată în alb. Va fi o petrecere unde lumea se va distra, cu siguranță la sfârșit vom fi toți pe mese. Vrem ca invitații noștri și noi să ne distrăm, să ne simțim bine.

Nu vom respecta nicio tradiție la nuntă. Nu suntem cu respectarea tradițiilor pentru eu consider că aceste lucruri îți iau mult din timp. Nu vrem să respectăm nicio tradiție. Ar fi o idee să dăm brățări ca la festivaluri”, a dezvăluit pentru Fanatik.ro.

Citește și  Soțul Andei Adam a fost confundat cu Jason Momoa la Hollywood! Cum au reacționat americanii când l-au văzut pe stradă: "Au venit oamenii să facă poze cu el"

Artista și iubitul ei au ales mâncare pentru toate gusturile cu care își vor da pe spate invitații, iar bucătăria va fi românească și italiană.

Aperitivul va fi servit la farfurie cu specialități italienești”

Vom merge pe stilul italienesc la meniu. Aperitivul va fi servit la farfurie cu specialități italienești, peștele va fi făcut în același stil. Sărmăluțele și friptura vor fi făcute pe loc. Va fi un show live-cooking și fiecare își va alege.

Mie îmi place foarte mult peștele. Dacă nu am pește, nu mă mai interesează că există cotlet de berbecuț, porc, nimic. Astfel, omul își poate alege, din acest motiv am optat pentru live cooking. Mi se pare că este mai antrenant așa.

Nu vom avea candy-bar, vom aveam doar mașină de înghețată. De asemenea va exista și o mașină de pop-corn. Va fi ca la un party. Cred că o să ciugulesc la nuntă, nu o să mănânc. Cu toate că mâncarea este senzație. Am fost la degustare și este vis”, a mai spus Maria Constantin.

Citește și  Brigitte Pastramă și-a văzut visul cu ochii. De acum, trăiește exact ca o prințesă

Este la a treilea mariaj!

Maria Constantin se căsătorește anul acesta, pentru a treia oară. Primul mariaj a fost cel cu artistul de muzică populară Ciprian Vasile Tapotă, cu care are și un băiețel, pe nume Codruț (în vârstă de13 ani).

Ultimul mariaj a durat trei ani, până în 2018

La un an distanță, după primul divorț, în 2015, Maria Constantin se recăsătorea cu regretatul jucător de rugby și om de afaceri Marcel Toader. Mariajul lor a durat doar trei ani, până în 2018, și care s-a terminat cu un scandal imens de presă.