Maria Constantin se pregătește de căsătorie

După mulți ani în care a chemat iubirea, Maria Constantin are un nou iubit. Și se pregătește de căsătorie. Artista se gândește să devină din nou mamă.

Și-a găsit alinarea în brațele unui bărbat care o face fericită. Maria Constantin se pregătește de căsătorie și nu exclude ideea de a fi mamă pentru a doua oară.

Maria Constantin se pregătește de căsătorie

După multe relații care nu i-au adus nimic bun în viață, soarele a răsărit și pe strada Mariei Constantin. Potrivit cancan.ro, cântăreața are un nou iubit și se pregătește de căsătorie. Aceasta și-s scos iubitul în lume, la cununia civilă a unor prieteni apropiați. În ciuda faptului că cei doi sunt la început, Maria Constantin se pregătește de căsătorie. De data asta însă, ea vrea să-și trăiască iubirea departe de ochii curioșilor.

Îmi doresc o căsătorie până la adânci bătrâneți

”Nu vreau să discut despre viața mea personală. O să aflați, totul se află. Mai frumos e așa să aflați câte puțin, câte puțin, nu așa totul dintr-o dată. Ca și într-o relație.

maria constantin

Îmi doresc o căsătorie până la adânci bătrâneți, îmi doresc să îmbătrânesc alături de soțul meu, de copiii mei, asta îmi doresc!”, a declarat Maria Constantin. Și, pentru că și-a găsit sufletul pereche, frumoasa cântăreață vrea să mai facă încă un copil.  „Da, de ce nu? Îmi plac foarte mult copiii și când eram la vârsta adolescenței ziceam că voiam să mă căsătoresc și să am mulți băieți.

Și când vin Sărbătorile, masa de Crăciun, să ne strângem cu toții și să îi văd cum aleargă, să fie haos”, a spus Maria Constantin în cadrul unei emisiuni TV. Maria Constantin a fost angajata „Ansamblul Doina Gorjului” alături de tatăl ei, Ilie Constantin, și de fratele acestuia. În acest loc, artista l-a cunoscut pe Ciprian Vasile Tapota, cu care s-a căsătorit în anul 2007. Cei doi au împreună un băiat. După ce a divorțat de Tapota, Maria Constantin s-a căsătorit cu afaceristul Marcel Toader. După despărțirea de acesta, omul de afaceri a trecut la cele veșnice.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.