Marian Drăgulescu vrea să se căsătorească cu noua iubită. Gimnastul își dorește să devină tată

A divorțat de fosta sa soție, Corina și acum Marian Drăgulescu e mai fericit ca niciodată. Acesta spune că abia așteaptă să-și unească destinul cu cel al noii sale iubite și să devină tată.

Marele gimnast Marian Drăgulescu vrea să se căsătorească cu noua sa iubită și să devină tată cât mai curând.

Marian Drăgulescu vrea să se căsătorească cu noua iubită. Gimnastul își dorește să devină tată

De când s-a despărțit de fosta soție și în viața sa a apărut Simona, renumitul gimnast Marian Drăgulescu parcă a înflorit. Acesta spune că e foarte fericit și abia așteaptă să se căsătorească cu aceasta. Mai mult, speră din tot sufletul să devină cât mai repede tată. Cei doi nu au hotărât încă data marelui eveniment, preferând să se bucure deocamdată de iubirea pe care și-o poartă.

marian si simona

„Ne dorim copii. Bineînțeles că vrem să fim un cuplu și din punct de vedere legal, să ne căsătorim. Le luăm ușor, nu ne grăbește nimeni, nu ne aleargă nimeni. Important este că noi ne simțim bine. (…) „Viața e frumoasă și merită trăită. Cred că sportul te învață foarte bine acest lucru. Am avut și multe ratări, dar am trecut peste. Întotdeauna am încercat să-nvăț din lucrurile pe care le-am greșit și să îmbunătățesc pe viitor”,, a declarat Marian Drăgulescu într-o emisiune de televiziune.

A divorțat de Corina anul trecut

Marian Drăgulescu și Corina și-au spus adio anul trecut. Potrivit viva.ro, aceștia au făcut chiar și terapie de cuplu dar, din nefericire, nu și-au putut salva căsnicia. „El m-a acuzat pe mine că le-am pitit, eu pe el ca le-a pierdut. Noi nici acum nu știm unde sunt actele noastre. De asta nici nu am putea să divorțăm.

Noi trăim totul la intensitate și așa e mișto, că acolo îți dai seama. Deci noi am fost până la notar de atâtea ori și de câte ori a întors mașina… În următoarele 10 minute ne-am calmat. Am fost la terapie de cuplu”, a mărturisit în acel moment Corina Drăgulescu Se pare că Marian nu a avut deloc noroc în căsnicie. El a mai divorțat și de Larisa, cu care are doi copii.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.