Marii actori ai României plâng dispariția colegei lor, Draga Olteanu Matei. “Ea era așa cum era, era imensă”

La puțin timp de la aflarea veștii morții doamnei Draga Olteanu Matei, au început să curgă mesajele. Marii actori plâng dispariția vedetei.

Draga Olteanu Matei este plânsă de colegi. Marii actori au doar cuvinte de laudă despre marea doamnă a filmului românesc.

Marii actori ai României plâng dispariția colegei lor, Draga Olteanu Matei. “Ea era așa cum era, era imensă”

Când a aflat că Draga s-a stins, Victor Rebengiuc a rămas înmărmurit. Acesta a dat o declarație cutremurătoare pentru spynews.ro, în care a spus că lumea artistică a României este în pierdere. “Ne ducem, eu sunt unul dintre ultimii rămași din vechea generație. Ne vine rândul, nu am venit aici pentru vecie, cel puțin eu”, a spus Victor Rebengiuc.

Alexandru Arșinel a vorbit cu durere despre fosta sa colegă de teatru și film

La rândul său, Alexandru Arșinel a avut o intervenție la Antena 3 în care a vorbit despre cine a fost Draga Olteanu Matei.  „A fost o foarte mare actriță, o persoană deosebită, cu o înzestrare pentru meseria asta a noastră. Era creatoare de scenarii, era artistă de film, îndrumătoare în domeniul teatrului. Ea s-a retras la Teatrul Neamț, unde a format o echipă teatru și a participat la diferite concursuri. Președinta Festivalului de Umor Grigore Vasiliu Birlic de la Fălticeni. S-a retras într-o zonă a țării iubitoare de teatru și iubitoare de Draga Olteanu, Moldova.

Citește și  Marina Almășan aruncă bomba. Prezentatoarea susține că soția lui Victor Socaciu l-a ajutat pe artist să moară

“N-am să uit că renunța la aplauze ca să mă împingă pe mine pe scenă, ca să acaparez succesul”

Ea a fost foarte iubită în Piatra Neamț, de către publicul de acolo, de către forul conlucrător care a sprijinit-o în cât a stat ea acolo. O mare actriță. Am avut bucuria să joc alături de dumneaei, o parteneră extraordinară. N-am să uit că renunța la aplauze ca să mă împingă pe mine pe scenă, ca să acaparez succesul. De o generozitate extraordinară.

E o mare pierdere pe linia marilor pierderi din ultimii ani. Mari artiști și actori dispar ușor, ușor. A jucat în multe creații. Chirița, scenariu realizat și jucat de ea. A realizat un succes deosebit și pe scenă și în film. (…) O mare actriță. Un om deosebit! Te gândești, de fiecare dată, să spui ceva special ca să încurci pe toată lumea. N-ai ce să spui! Decât că a fost o foarte mare actriță. Ce să inventezi despre Draga Olteanu Matei? Ea era așa cum era, era imensă”, a declarat Alexandru Arșinel.

Citește și  Bombă în showbizz. Walter și Raluca Zenga și-au spus adio