Mario Fresh a ajuns la spital. A avut un accident

A petrecut o vacanță împreună cu Alexia Eram, care însă nu a fost lipsită de momente neplăcute. În urma unui accident, Mario Fresh a ajuns la spital.

O vacanță de vis s-a transformat într-un adevărat coșmar. Mario Fresh a ajuns la spital, după ce a a avut un accident.

Mario Fresh a ajuns la spital. A avut un accident

Unul dintre cei mai iubiți cântăreți ai momentului, Mario Fresh și iubita sa, Alexia Eram, fiica Andreei Esca au plecat în vacanță în Grecia. Din păcate, Mario Fresh a avut un accident și a ajuns la spital. Iar minunata vacanță s-a transformat într-un coșmar pentru cei doi. Ce s-a întâmplat cu tânărul? A călcat greșit pe un arici de mare. Sărmanul animal, pentru că a vrut să se apere, l-a înțepat pe Mario de mai multe ori în picior. „Ne ducem la spital. M-a înțepat un arici de mare. Am călcat greșit pe o stâncă și m-a înțepat un astfel de animal. Am în jur de 20 de înțepături”, a spus Mario Fresh, într-o emisiune.

mario fresh si alexia

Vacanța a fost un cadou pentru Alexia de ziua ei

Concediul din Grecia a fost un cadou pe care Mario I l-a făcut iubitei sale, Alexia, care acum câteva zile a împlinit vârsta de 20 de ani. Pentru a le arăta tuturor prin ce a trecut, cântărețul a postat pe pe rețelele de socializare, o imagine în care se observă cum Alexia Eram încearcă să îi scoată țepii din picior.

Alexia a spus că vrea un copil cu Mario

Cei doi se iubesc foarte mult și și-au făcut împreună planuri pentru viitor. De altfel, fiica Andreei Esca a declarat, la un moment dat, că își dorește un copil cu iubitul ei: ” Este oribil când pleacă, sunt obișnuit cu ea, mai ales că a cum am stat toată vara cu ea,e foarte greu să plece. Când și-a făcut bagaju eram cu ea, nu mă simțeam bine, dar asta e treaba nu avem ce să facem doi ani de acum încolo și după aia. Nu, vine ea înapoi.”.

 

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.