26 27

Matilda Pascal Cojocărița, dezvăluiri teribile. Adevărul despre relația cu fostul soț

Îndrăgita cântăreață de muzică populară, Matilda Pascal Cojocărița, a trecut prin momente cumplite, despre care nu a vorbit până acum. De fiecare dată când urca pe scenă, avea o energie debordantă și un zâmbet molipsitor, dar puțină lume știe că în adâncul sufletului ei se ascundea o mare tristețe. Acum, cântăreața a făcut dezvăluiri emoționante.

Invitată în emisiunea lui Denise Rifai, la Kanal D, Matilda Pascal Cojocărița a vorbit despre căsnicia grea pe care a avut-o cu primul soț. Pe vremea când avea doar 21 de ani, artista a ales să se mărite cu Jan, tatăl copilului lor, Alin.

Cu toate că prima parte a căsniciei a fost frumoasă, în timp, bărbatul a început să-și schimbe comportamentul. A început să devină violent și să o lovească din ce în ce mai des. Cu toate acestea, Matilda Pascal Cojocărița nu i-a purtat pică fostului soț. Dimpotrivă, l-a apreciat întotdeauna, în ciuda neînțelegerilor și a temperatului vulcanic al lui Jan.

Citește și  Fiul lui Vanghelie, petrecere cu trenuleț de Dom Perignon. Nota de plată s-a ridicat la 80.000 de euro

„Îi port respectul, acolo unde este, pentru că mi-a dăruit cel mai frumos cadou din lume. Acest copil, Alin, care îmi este suflet, îmi este grai, îmi este trup, îmi este totul. E un copil foarte bun”, a mărturisit cântăreața în emisiune.

Artista a explicat că soțul ei era un om introvertit și se exterioriza prin violență.„La 21 de ani și jumătate, când m-am căsătorit cu el, a fost foarte frumos, a fost o tinerețe frumoasă, un cuplu frumos, admirabil, admirat de lume. Era un om interior, nu se exterioriza, nu mi-a zis niciodată de ce te duci, nu mi-a zis niciodată unde te duci, nu a ținut cont cu cine mă duc, în turnee, în spectacole. Probabil că era un om interiorizat, suferea în interior și, uneori, se exterioriza prin a lovi”, a declarat marea artistă.

Citește și  Bomba bombelor. Bianca Drăgușanu s-a rugat de Alex Bodi să o ia acasă

Aceasta a mai adăugat că barbatul o bătea cel puțin o dată, de două ori pe an, iar atunci când o făcea, era groaznic. 
”Nu aș fi meritat asta, pentru că eram omul corect, a fost primul bărbat din viața mea și nu cred că aș fi meritat lucrul ăsta”.

Matila Pascal Cojocărița a rememorat și clipele grele prin care a trecut, de-a lungul carierei, și ce a marcat-o cel mai tare.
„Când a murit tata, l-am îngropat și a doua zi am cântat la Huși. Când a murit sora, am plecat de la patul ei spre concert, la Focșani, și ea a murit. A trebuit să cânt. Mama a murit într-o noapte de vineri spre sâmbătă și aveam sâmbătă seara eveniment la București. Am lăsat tot, cum se spune, întinsă pe masă, am plecat și mi-am făcut datoria față de oameni”, a mai declarat cântăreața.

Citește și  Radiază de fericire. Cântăreața Oana Radu s-a măritat


Fiul acesteia, Alin Pascal, are acum 41 de ani și este, de asemenea, muzician. Are o formație cu care cântă la diverse evenimente și studiază vioara încă din copilărie. În plus, tânărul are o relație foarte bună cu mama lui.