Medicul erou de la Spitalul Județean Piatra Neamț are șanse de recuperare

Dumnezeu îl iubește pe Ioan Cătălin Denciu, medicul erou  de la Piatra Neamț. Deși are 80% din corp ars, doctorii din Belgia spun că are șanse de recuperare.

Cu puțin noroc, eroul de 48 de ani de la spitalul de la Piatra Neamț are șanse să trăiască. Acesta are 80% din corp ars.

Medicul erou de la Spitalul Județean Piatra Neamț e ars pe 80% din corp. Colegii din Belgia spun că are șanse de recuperare

Fost coleg de facultate cu actualul ministru al Sănătății, medicul Ioan Cătălin Denciu este în acest moment în Belgia. Medicul erou va fi tratat în același loc unde au fost și tinerii arși în incendiul de la colectiv, spitalul Militar Regina Astrid. În acest moment, medicii instituției sunt optimiști și spun că doctorul român are toate șansele să fie bine și să se întoarcă acasă.

spital incendiu

Salonul ATI nu avea butelii de oxygen

În acelalași timp au ieșit la iveală alte lucruri despre incendiu. Surse medicale au declarat pentru gandul.ro că salonul ATI era împărțit în două și nu existau butelii de oxigen. Surprinzător sau nu, doar o parte a ars. Veștile nu se opresc aici. Pacientul care a stat lângă fereastră a fost pur și simplu carbonizat și absolut toată aparatura a fost afectată. Ca urmare a acestui eveniment, curentul este oprit în corpul clădirii.

Locuitorii au aprins candele în fața spitalului

Incendiul de la Spitalul Județean i-a făcut pe locuitorii orașului să ia atitudine. Aceștia au aprins candele în fața spitalului, în memoria celor trecuți în neființă. Rudele celor decedați au fost chemați să-I recunoască pe cei care astăzi nu mai sunt. Impresionant este faptul că trupurile neînsuflețite au fost puse într-un container care se află lângă clădirea morgii. Ofițeri de rang înalt, ministrul Sănătății și autorități de la București au mers la Piatra Neamț ca să dezlege misterul incendiului de la spital. Rămâne de văzut dacă și când se va afla cine e vinovatul.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.