Mega bomba anului. Ce se întâmplă între Andreea Bălan și George Burcea

Sunt despărțiți și așteaptă să se prezinte la judecătorie ca să termine divorțul, dar Andreea Bălan și George Burcea se pare că se mai iubesc.

Fiecare are alt partener, însă Andreea Bălan și George Burcea nu au renunțat la cel mai prețios lucru: verigheta. Ce se întâmplă între cei doi.

Mega bomba anului. Ce se întâmplă între Andreea Bălan și George Burcea

Se împacă cântăreața Andreea Bălan cu actorul George Burcea? Orice e posibil, mai ales că cei doi încă poartă verigheta. Deși sunt despărțiți de un an și fiecare a ales să-și refacă viața cu altcineva. Nu cu mult timp, blonda a postat o fotografie în care se află alături de fiica ei cea mică. Fanii au constatat că vedeta are pe deget verigheta.

Oare ce va spune Tiberiu Argint când va vedea acest lucru? De altfel, unul dintre fanii Andreei i-a adresat o întrebare: Încă mai porți verigheta? Cântăreața nu a nici un răspuns, preferând să declare că e mai fericită ca niciodată în acest moment. „Sunt, în sfârșit, liniștită, sunt fericită, toată perioada cu separarea, cu divorțul a trecut. A trecut aproape un an, în februarie se face un an. Și sunt foarte, foarte liniștită. Și mă concentrez foarte mult pe fetele mele. Și vreau ca această latură, această parte personală să o țin pentru mine”, a spus Andreea.

andreea si george

George Burcea îi declară iubire Vivianei Sposub, dar nu renunță la verighetă

Potrivit cancan.ro, o frumoasă poveste de dragoste trăiește acum și actorul George Burcea cu frumoasa prezentatoare Viviana Sposub. Cei doi par mai fericiți ca niciodată, ba chiar se spune că acesta s-ar gândi să treacă la următorul pas în relația lor.

„Relația cu Viviana este fix așa cum ambii am construit-o: foarte bună. Decât să descriu relația, mai bine trăiesc și mă bucur de tot ce mă înconjoară și îi las pe alții să vorbească, căci se pricep bine. Aici mă refer la oamenii din online”, a spus actorul. Însă un detaliu spune că nu a uitat-o pe fosta sa soție și nu se știe ce se va întâmpla în viitor. Pentru că nici George nu a renunțat la verighetă.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.