Meghan Markle a pierdut o sarcină. Ducii de Sussex au fost distruși

Ducii de Sussex ar fi putut avea doi copii. Din nefericire, Meghan Markle a pierdut o sarcină anul acesta. Cei doi soți au fost distruși.

Casa Regală are în ultima perioadă tot felul de încercări. Recent, Meghan Markle a dezvăluit că a pierdut o sarcină.

Meghan Markle a pierdut o sarcină. Ducii de Sussex au fost distruși

Ducesa a făcut dezvăluiri cu adevărat incredibile pentru publicația New York Times. Meghan a mărturisit că „a simțit o crampă ascuțită” în timp ce schimba scutecul primului ei copil, Archie Harrison Mountbatten-Windsor.

„Am căzut pe podea cu el în brațe, fredonând un cântec de leagăn pentru a ne menține pe amândoi calmi. Dar tonul meu vesel contrasta cu sentimentul puternic că ceva nu era bine”, a declarat Meghan.

 

meghan markle

Ducesa a declarat că i-a fost enorm să greu când a înțeles că va pierde copilul

De asemenea, Meghan a mărturisit că a trecut prin momente cumplite atunci când a realizat că va pierde cel de-al doilea copil. „M-am întins într-un pat de spital, ținându-l de mână pe soțul meu. Am simțit calmitatea palmei lui și i-am sărutat mâna. Care era umezită de lacrimile noastre, ale amândurora.

Citește și  Irina Rimes, declarații zguduitoare. Aveam 30 de lei în buzunar de cheltuit zilnic

Priveam pereții albi și reci ai camerei de spital și mă gândeam dacă o să putem să ne revenim după această pierdere. (…) În timp ce stăteam pe patul de spital și îl priveam pe soțul meu, care avea inima frântă, mi-am dat seama că trebuie să încep să mă vindec. Și că pot să fac asta întrebându-mă mai întâi dacă sunt bine. (…) A pierde un copil înseamnă a purta cu tine o durere aproape insuportabilă, experimentată de mulți. Dar despre care puțini au vorbit. (…)

Eu și soțul meu am descoperit că într-o cameră de 100 de femei, 10, până la 20 dintre ele vor fi suferit de avort spontan. Cu toate acestea, în ciuda caracterului uluitor al acestei dureri, conversația rămâne tabu. Este pătată de o rușine nejustificată, perpetuând astfel un doliu solitar. Pe care femeile îl duc în spate fără ajutor”, a declarat ducesa.

Citește și  David Pușcaș face acuzații dure. Nu se potolește. Și-a făcut din nou mama de râs

 

 

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.