Meghan Markle judecată de propriul tată

Ducii de Sussex nu au parte de liniște. Acum, Meghan Markle este judecată de propriul tată.

Situația tenstionată dintre Meghan Markle și tatăl său nu s-a terminat. Soția prințului Harry este judecată de propriul tată.

Meghan Markle judecată de propriul tată

Nici nu se pune problema ca Meghan Markle și tatăl său, Thomas, să se împace. Mai mult, aceasta este din nou judecată de propriul tată. Motivul îl constituie de data aceasta brandul Sussex Royal. Pe care, cei doi nu sunt lăsați să îl folosească.

Totul a început după ce Regina însăși le-a interzis ducilor de Sussex să folosească brandul Royal, informează voice over Romania. La scurt timp, Meghan a fost judecată de propriul tată. Acesta a ieșit la atac direct în presa din Anglia.

Au cheltuit o avere să construiască site-ul Sussex Royal

După ce au scos din buzunar o sumă mare de bani pentru a realiza site-ul Sussex Royal, Meghan și soțul ei nu-l pot folosi. Nici pentru evenimente caritabile, nici pentru diferite produse, precum articole vestimentare sau cărți. Aceasta a fost hotărârea Reginei și nimeni nu poate trece peste cuvântul acesteia. Iar în apărarea acesteia a venit Thomas Meghan:

”Sunt foarte supărat pe Meghan și pe Harry acum. Nu cred că au dreptul de a folosi cuvântul ”Royal”. Nu cred că au dreptul să vorbească așa cu Regina. Este o insultă la adresa Reginei, dar și la adresa poporului britanic”, a afirmat Thomas în presa engleză, citată de voice over Romania.

De altfel, Thomas a criticat-o pe Markle și când a aflat că părăsește familia regală: ”Fata mea m-a părăsit cu o zi înainte de a se mărita. A părăsit familia mea, a părăsit familia Doriei, a părăsit toate familiile, iar acum face același lucru și cu familia Regală”.

Au anunțat că renunță la titlurile regale

La începutul anului, Meghan și Harry au făcut probabil cel mai necugetat gest: au anunțat că renunță la titlurile regale. Ei au fost convinși atunci că din punct de vedere legal nu vor avea nici un fel de probleme cu brandul Royal. Regina însă nu le permite. E greu de spus dacă cei doi soți vor reuși să devină independenți din punct de vedere financiar, așa cum își doresc.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.